Τέρμα ο συνωστισμός στα σούπερ μάρκετ! Έλεγχος εισόδου από αύριο Δευτέρα – Delivery και τις Κυριακές

Must Read

Μετά τον μεγάλο συνωστισμό που παρατηρήθηκε στα σούπερ μάρκετ, η Κυβέρνηση αποφάσισε να σταματήσει αυτό το φαινόμενο καθώς από αύριο θα υπάρχει έλεγχος εισόδου.

Το μέτρο ανακοινώθηκε από τον υφυπουργό Ανάπτυξης Νίκο Παπαθανάση πριν από λίγο σε τηλεοπτική εκπομπή.

Ο κόσμος που θα μπαίνει μέσα θα είναι ανάλογος με τα τετραγωνικά του καταστήματος με βάση τα μέτρα που θα ανακοινωθούν αναλυτικότερα από την επόμενη εβδομάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες οι seciurity θα φροντίζουν ώστε να μπαίνουν λίγοι-λίγοι οι καταναλωτές και να κρατούν αποστάσεις… ασφαλείας.

Μάλιστα, ο υφυπουργός τόνισε πως τα σούπερ μάρκετ θα λειτουργούν και ως delivery, έτσι ώστε να μην πηγαίνει εκεί μαζικά ο κόσμος.

Προς το παρόν δεν θα υπάρξει επέκταση του ωραρίου στα σούπερ μάρκετ τα οποία θα είναι κλειστά την Κυριακή, ωστόσο delivery θα γίνεται.

«θα είμαστε αμείλικτοι. Όσοι εντοπίζονται να παρανομούν, θα έρχονται αντιμέτωποι με τον νόμο. Πρέπει να προστατευτεί ο κόσμος», είπε χαρακτηριστικά ο υφυπουργός.

Τι δήλωσε ο Γεωργιάδης

«Θα πρέπει οι σεκιούριτι να ελέγχουν πόσοι μπαίνουν στα σούπερ μάρκετ, θα πρέπει να είναι ένας άνθρωπος ανά 10 τετραγωνικά μέτρα. Αυτά είναι τα μέτρα που θα εφαρμοστούν σε πρώτη φάση στα σούπερ μάρκετ για να αποφευχθεί η διασπορά του κορονοϊού. «Υπάρχει επάρκεια για τρεις μήνες. Δεν χρειάζεται να τρέχουν οι πολίτες στα σούπερ μάρκετ, γιατί μπορεί να τους χαλάσουν τα πράγματα γιατί δεν θα τα χρειαστούν», υποστήριξε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό.

«Στόχος μας είναι να μην υπάρξει συνωστισμός. Πρέπει να αποφευχθεί ο συνωστισμός. Δίνουμε μία εθνική μάχη. Δεν θα μπορέσει να κερδηθεί αυτή η μάχη αν δεν δώσουμε όλοι τις δυνάμεις μας. Πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι αυτός ο ιός μεταδίδεται από ανθρώπους που είναι ασυμπτωματικοί. Δηλαδή, θα τον μεταδίδουμε χωρίς να ξέρουμε ότι νοσούμε. Πρέπει όλοι να βάλουμε πλάτη», πρόσθεσε ο υπουργός Ανάπτυξης.

Δείτε επίσης: Μέτρα για ενίσχυση του 1135 – Καταγγελία-σοκ στο newsbreak.gr για αναμονή σχεδόν μία ώρας!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This