Και έκτος νεκρός στην Ελλάδα – Ένας 70χρονος από την Καστοριά

Must Read

Ένας 70χρονος από την Καστοριά είναι το νέο θύμα του κορωνοϊού στην Ελλάδα, ο οποίος και προστίθεται στη μακάβρια λίστα των νεκρών από το φονικό ιό.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ ο 70χρονος άφησε την τελευταία του πνοή το βράδυ της Τετάρτης στο νοσοκομείο της Καστοριάς, όπου και νοσηλευόταν. Μάλιστα, ο άτυχος άνδρας είναι το τρίτο θύμα του κορωνοϊού με καταγωγή από την Καστοριά, ενώ, μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει ούτε μία γυναίκα ανάμεσά τους.

Ο 70χρονος υπέφερε από σοβαρά υποκείμενα νοσήματα και κατέληξε, μετά από σοβαρές επιπλοκές πνευμονίας, η οποίες οδήγησαν σε πολυοργανική ανεπάρκεια. Η επίσημη ενημέρωση για τη νέα αυτή απώλεια, θα γίνει στις 6 το απόγευμα από τον εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας για τον κορωνοϊό, Σωτήρη Τσιόδρα.

Την ίδια ώρα, συνεχής, όσο και ανησυχητική αύξηση καταγράφεται, όχι μόνο στον αριθμό των ασθενών που νοσηλεύονται, αλλά και στον αριθμό εκείνων των οποίων η κατάσταση επιδεινώνεται και χρειάζεται να διασωληνωθούν.

Διαβάστε επίσης: Καθηγητής πανεπιστημίου προειδοποιεί: «Πάρτε δείγμα από τους νέους – Αυτοί διασπείρουν τον ιό»

Συνολικά, μέχρι και το βράδυ της Τετάρτης, σε περισσότερα από δέκα νοσοκομεία ανά την επικράτεια, νοσηλεύονταν 83 ασθενείς, ενώ, μέσα σε λίγες ώρες, ο αριθμός των διασωληνωμένων ασθενών «εκτινάχθηκε», φτάνοντας από τους 13 στους 20!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This