Σταματούν τα μεταμεσονύκτια μετρό και τραμ- Μειωμένα δρομολόγια στα ΜΜΜ

Must Read

Τέλος στα μεταμεσονύχτια δρομολόγια των μετρό και των τραμ από σήμερα!

Το υπουργείο Υποδομών και ο ΟΑΣΑ αποφάσισαν να αναστείλουν τα δρομολόγια μετά τις 24:00 καθώς ήδη η κίνηση των επιβατών έχει παρουσιάσει σημαντική μείωση.

Με τα μαγαζιά διασκέδασης και εστίασης κλειστά, τα ΜΜΜ παραμένουν άδεια, κυρίως τις βραδυνές ώρες που ο κόσμος συνήθιζε να βγαίνει για να ψυχαγωγηθεί και να διασκεδάσει.

Με μείωση που αγγίζει το 60%, αποφασίστηκε ότι μετρό και τραμ θα λειτουργούν την Παρασκευή και το Σάββατο στα ίδια ωράρια που λειτουργούν και τις καθημερινές.

Μειωμένα τα δρομολόγια από σήμερα

Με τους πολίτες να βρίσκονται σε καραντίνα, μειώνονται και τα δρομολόγια λεωφορείων και των τρόλεϊ, ακολουθώντας το θερινό ωράριο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την διέλευση συρμών ανά 7 λεπτά (μέσο όρο) μέχρι τις 17.30 το απόγευμα, και κάθε δέκα από 17.30 μέχρι την λήξη της βάρδιας, ενώ αντίστοιχα, μειώνεται και η συχνότητα των δρομολογίων σε τραμ και ΗΣΑΠ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This