Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021

Αυτοί είναι οι γιατροί που προσλαμβάνονται στο ΕΣΥ – Οδηγίες για την διαδικασία τοποθέτησης

Αναρτήθηκε η μοριοδότηση και κατάταξη των αιτούντων για τις προσλήψεις λοιπού επικουρικού προσωπικού σε Νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας όλης της χώρας, στο ΕΚΑΒ και σε φορείς και υπηρεσίες του Υπουργείου Υγείας, στις ιστοσελίδες των Υγειονομικών Περιφερειών (ΥΠΕ).

Συγκεκριμένα, κατατέθηκαν 45.076 αιτήσεις σε διάφορες ειδικότητες (νοσηλευτικό προσωπικό, τραυματιοφορείς, πληρώματα ασθενοφόρων-διασώστες, παραϊατρικό προσωπικό, φυσικοθεραπευτές, διοικητικό προσωπικό, μηχανικοί, γενικών καθηκόντων κ.α.).

Υπενθυμίζουμε ότι, τις τελευταίες δύο εβδομάδες έχουν ήδη προσληφθεί περισσότερα από 500 άτομα λοιπό επικουρικό προσωπικό (κυρίως νοσηλευτές), ενώ καθημερινά, ο αριθμός των προσληφθέντων θα αυξάνεται.

Δείτε επίσης: Απροστάτευτοι, απελπισμένοι και εξοντωμένοι οι ντελιβεράδες στον καθημερινό τους «αγώνα»!

Παράλληλα, το Υπουργείο Υγείας έχει δρομολογήσει τη διαδικασία των εγκρίσεων για τις προσλήψεις λοιπού επικουρικού προσωπικού, σύμφωνα με τα αιτήματα των Νοσοκομείων, έχοντας ήδη αποστείλει στις ΥΠΕ πάνω από 1.000 εγκρίσεις προσλήψεων.

Η διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη καθημερινά και ανάλογα με τις ανάγκες που προκύπτουν στα Νοσοκομεία, ο αριθμός των εγκρίσεων θα αυξάνεται.

Όσον αφορά στις προσλήψεις επικουρικών ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων, σε Νοσοκομεία, Κέντρα Υγείας και ΕΚΑΒ, έχουν ήδη προσληφθεί πάνω από 100 ιατροί και έχουν αποσταλεί ήδη στις ΥΠΕ οι εγκρίσεις για άλλους 254. Επίσης, καθημερινά, ο αριθμός των εγκρίσεων και των προσληφθέντων θα αυξάνεται.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν εδώ να βρουν οδηγίες.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ