Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2021

Ποιος και γιατί θέλει να ξεράνει με αλάτι τα δέντρα της Θεσσαλονίκης;

Μέσα στον πανικό εξάπλωσης της επιδημίας, με τους πολίτες να δείχνουν σεβασμό στους συνανθρώπους τους προσπαθώντας να περιορίσουν την εξάπλωση του ιού, κυρίως για τις ευπαθείς ομάδες, κάποιοι ανάλγητοι και αναίσθητοι, προσπαθούν να καταστρέψουν το περιβάλλον!

Η αντιδημαρχία Περιβάλλοντος του δήμου Θεσσαλονίκης καταγγέλλει ότι ορισμένοι για δεύτερη φορά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, πέταξαν αλάτι στα δέντρα της παραλίας της πόλης για να ξεραθούν!

Οι εργαζόμενοι της αντιδημαρχίας έμειναν άναυδοι όταν εντόπισαν για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες, μεγάλες ποσότητες χοντρού αλατιού σε ρίζες πεύκων. Με εντολή του αρμόδιου αντιδημάρχου Σωκράτη Δημητριάδη, οι εργαζόμενοι καθάρισαν άμεσα το αλάτι που ξηραίνει και καταστρέφει τα δέντρα, όμως το φαινόμενο διεγείρει σοβαρούς προβληματισμούς!

Ποιος είναι ο απάνθρωπος που τα έβαλε με τα πλατάνια και τα πεύκα που αποτελούν τον πνεύμονας της Θεσσαλονίκης που μάχεται να αντέξει τους ρύπους και το καυσαέριο όπως κάθε μεγαλούπολη; Γιατί να προβεί σε τέτοια κίνηση και να στερήσει από τους πολίτες αλλά και τον πλανήτη, την χλωρίδα που μας προσφέρει οξυγόνο; Πόσο μάλλον σε μια περίοδο κοινωνικής κρίσης που οι Έλληνες αγκομαχούν να πολεμήσουν ένα ιο που απειλεί την υγεία και την ζωή τους; Ντροπή και αίσχος! Όποιος γνωρίζει κάτι να το καταγγείλει άμεσα στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης. 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ