Πήλιο: 68χρονη «στασιάστρια» πήγε στην λειτουργία και… έφαγε μήνυση από τον αρχιμανδρίτη

Must Read

Αγνοώντας το μέτρο που απαγορεύει να παρευρίσκονται πιστοί στις κυριακάτικες λειτουργίες, στο πλαίσιο του περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού, μια 68χρονη μπήκε στην εκκλησία της Ιεράς Μονής Ταξιαρχών στο Πήλιο και έπιασε… στασίδι! Νομίζοντας ότι ο αρχιμανδρίτης θα έκανε τα στραβά μάτια, η γυναίκα πήγε την Κυριακή στον ναό, για να παρακολουθήσει τη θεία λειτουργία που ήταν σε εξέλιξη, αλλά έγινε αντιληπτή από τον ηγούμενο.

Μόλις ο αρχιμανδρίτης διαπίστωσε ότι δεν λειτουργούσε πλέον κεκλεισμένων των θυρών, έγινε έξαλλος και ζήτησε από την πιστή να αποχωρήσει. Εκείνη όμως, αντί να υπακούσει, αρνήθηκε να φύγει, λέγοντας ότι δεν θα πείραζε, καθώς ήταν μόνο μία πιστή σε έναν ολόκληρο ναό.

Δείτε επίσης: «Χτύπημα» για τους άστεγους, η αναστολή κυκλοφορίας του περιοδικού δρόμου «Σχεδία»

Όπως ήταν αναμενόμενο, δημιουργήθηκε ένταση, με τον ρασοφόρο να της υπενθυμίζει ότι, με βάση την Κοινή Υπουργική Απόφαση, επιτρέπεται μόνο η ατομική προσευχή στους ναούς. Η γυναίκα όμως δεν έπαιρνε από λόγια. Έτσι ο αρχιμανδρίτης την προειδοποίησε εξοργισμένος ότι θα υπέβαλλε μήνυση εναντίον της για παραβίαση του μέτρου.

Η 68χρονη πιστή αποχώρησε, αλλά αναζητείται από την Αστυνομία, καθώς ο ηγούμενος πέρασε το κατώφλι του Αστυνομικού Τμήματος Νοτίου Πηλίου και της έκανε μήνυση. Η απαγόρευση ισχύει για όλα τα εν Ελλάδι δόγματα και τους χώρους λατρείας λόγω της αύξησης των κρουσμάτων του κορωνοϊού.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This