Τετάρτη 23/6/2021

Πιο άτυχος δεν υπάρχει! Διασώστης στο Θριάσιο νοσεί από γρίπη, πνευμονία και κορωνοϊό

Το δικό του μήνυμα στέλνει προς όλους τους πολίτες από το κρεβάτι του νοσοκομείου ο εθελοντής διασώστης Αλέξης Αλεξίου, που νοσηλεύεται εδώ και μέρες στο Θριάσιο με «τριπλό τζακ ποτ», όπως το χαρακτήρισε, καθώς έχει προσβληθεί από γρίπη τύπου Β, πνευμονία και κορωνοϊό! Ο 55χρονος άνδρας, που εισήχθη στο νοσοκομείο λόγω υψηλού πυρετού, δεν δίστασε να μοιραστεί τη μάχη που δίνει με τους φίλους του στο facebook αυτοσαρκαζόμενος για το τριπλό πάθημά του και τόνισε τη σημασία που έχουν η παραμονή στο σπίτι και η εφαρμογή των μέτρων.

Μάλιστα, ανέφερε ότι έχει αποφασίσει να μοιραστεί όλες εκείνες τις λεπτομέρειες που χρειάζεται να γνωρίζει κάποιος για μια περιπέτεια τέτοιου μεγέθους, προκειμένου να βοηθήσει και άλλους ασθενείς που μπορεί να ζήσουν στα σκοτάδια όπου έζησε εκείνος.

Δείτε επίσης: Σκάνδαλο με γιατρό από την Πρέβεζα, που πήγε άνετος για σκι στη Βουλγαρία και γύρισε με κορωνοϊό!

Επιπλέον, ο Αλέξης Αλεξίου μετέφερε και τα λόγια μιας από τις νοσοκόμες -τις ηρωίδες του, όπως τις αποκάλεσε-, η οποία του ζήτησε να γράψει για τις δύσκολες ώρες που περνάει το προσωπικό, προτρέποντας τον κόσμο να εφαρμόσει την καραντίνα. Τέλος, ο 55χρονος ασθενής δεν θα μπορούσε να μην ευχαριστήσει το ιατρικό προσωπικό του Θριάσιου που αποκαλεί «καθημερινούς ήρωες» καθώς, όπως τόνισε, με ρίσκο της ζωής τους και των δικών τους ανθρώπων μπαίνουν στο θάλαμο σε συχνή βάση για να εκτελέσουν το καθήκον τους.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ