Κυριακή 20/6/2021

Η απάντηση του Σ. Τσιόδρα για το «μείνε σπίτι» στη νέα μητέρα που έφυγε από τη ζωή! (video)

Η είδηση ότι μια 41χρονη μητέρα 3 παιδιών πέθανε αβοήθητη στο σπίτι της, στην Κορέστεια Καστοριάς, με έντονα συμπτώματα κορωνοϊού, από τον οποίο αποδείχτηκε, είχε προσβληθεί, προκάλεσε ανησυχία, θλίψη και προβληματισμούς. 

Ο Σωτήρης Τσιόδρας στην σημερινή ενημέρωση για πανδημία του κορωνοϊού, ρωτήθηκε από δημοσιογράφο αναφορικά με την οδηγία που της είχε δοθεί από τον ΕΟΔΥ να μείνει σε απομόνωση στο σπίτι της, ενώ ανήκε στις ομάδες κινδύνου, καθώς έπασχε από χρόνιο αναπνευστικό πρόβλημα:

«Λίγα λεπτά πριν μπω στην αίθουσα με ενημέρωσαν για έναν θάνατο μιας νεαρής συμπολίτισσας μας, σε επαρχιακή πόλη της Βόρειας Ελλάδας, η οποία έμεινε σπίτι, πέθανε σπίτι και διεγνώσθη μετά θάνατον με τον ιό. Έχει πολύ μεγάλη σημασία για τους ανθρώπους που μένουν σπίτι να έχουν επικοινωνία με τον γιατρό τους, ιδιαίτερα αν έχουν κάποιοι υποκείμενο πρόβλημα υγείας. Μου είπαν τηλεφωνικά ότι υπήρχε κάποιο υποκείμενο πρόβλημα υγείας. Το χρόνιο αναπνευστικό νόσημα, είναι χρόνιο πρόβλημα υγείας. Δεν το έχω επιβεβαιώσει».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ