Σάββατο, 10 Απρίλιος 2021

Το «μεγαλύτερο» πρόστιμο σε 82χρονο που ισχυρίστηκε πως πήγαινε στο γραφείο του, ανήμερα… 25ης Μαρτίου!

Πρόστιμο σε 82χρονο άνδρα στη Θεσσαλονίκη, «έριξαν» οι δημοτικοί αστυνομικοί, ο οποίος ούτε υπεύθυνη δήλωση για μετακίνηση είχε μαζί του, ούτε τα μέτρα ατομικής προστασίας τηρούσε.    

Ο 82χρονος ισχυρίστηκε πως πήγαινε να πάρει από το γραφείο του ένα χαρτί που του ήταν απαραίτητο, το οποίο, φυσικά, δεν δικαιολογούσε την αμέλειά του ως προς την τήρηση των μέτρων.

«Δυστυχώς, αναγκαστήκαμε να βεβαιώσουμε κι εμείς ως δημοτική αστυνομία τις πρώτες παραβάσεις. Είναι κάτι το οποίο δεν θέλουμε να συμβαίνει, αλλά είμαστε αναγκασμένοι από το νόμο να το πράττουμε, προκειμένου να προστατεύσουμε τη δημόσια υγεία», δήλωσε στο ΑΠΕ ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος, αρμόδιος για τη δημοτική αστυνομία, Δημήτρης Δαγκλής.

Γενικά, πάντως, περιπολικά της δημοτικής αστυνομίας, σε μπλόκα που έστησαν σε κεντρικούς δρόμους της πόλης έλεγξαν από τα ξημερώματα της 25ης Μαρτίου, έως και λίγο μετά τις 10 το πρωί, συνολικά 34 άτομα και διαπίστωσαν τις πρώτες τέσσερις παραβάσεις, ενώ στους χθεσινούς 331 ελέγχους, η συμμόρφωση των πολιτών ήταν 100% και όλοι είχαν τα απαραίτητα έγγραφα.

Παράλληλα, η δημοτική αστυνομία ενημερώνει τους άστεγους για τις δομές του δήμου Θεσσαλονίκης προκειμένου να κατευθύνονται για φαγητό, διαμονή ή παροχή ατομικής φροντίδας και υγιεινής είτε στο Κέντρο Ημερήσιας Υποδοχής και το Υπνωτήριο Αστέγων.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ