Απτόητες οι εισπρακτικές εταιρείες: Συνεχίζουν το… τηλεφωνικό bullying πολιτών, παρά τα μέτρα! (video)

Must Read

Οι εισπρακτικές εταιρίες συνεχίζουν απτόητες να καλούν τους πολίτες, παρά τις σχετικές δηλώσεις του υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, πως θα πρέπει να σταματήσουν, κατά την περίοδο των μέτρων κατά του κορωνοϊού. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει δικηγόρος στο OPEN TV, μια 83χρονη πελάτισσά της από τη Θεσσαλονίκη συνεχίζει να δέχεται κλήσεις για τα χρέη της, παρά τα έκτακτα μέτρα που έχουν εξαγγελθεί και την απαγόρευση κυκλοφορίας.

Να σημειωθεί ότι η 83χρονη ανήκει στις ευπαθείς ομάδες, όχι μόνο λόγω ηλικίας, αλλά και επειδή, σύμφωνα με την δικηγόρο της, έχει και καρδιολογικά προβλήματα.

Η δικηγόρος ήρθε σε επαφή με το γραφείο και εξήγησε ότι η ηλικιωμένη δεν είναι εξοικειωμένη με τις νέες τεχνολογίες και δεν μπορεί να κάνει κάποιον νέο διακανονισμό μέσω Skype.

Το συγκεκριμένο γραφείο είναι δικηγορικό και, όπως ενημέρωσε, έχει αναλάβει τα δάνεια συγκεκριμένης τράπεζας. Στην νομική εκπρόσωπο της ηλικιωμένης εξήγησαν ότι οι τράπεζες λειτουργούν κανονικά και πως τα μέτρα αφορούν μόνο πολίτες που οι δουλειές ή επιχειρήσεις τους έχουν πληγεί από την πανδημία.

  • Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This