Σάββατο, 10 Απρίλιος 2021

Απτόητες οι εισπρακτικές εταιρείες: Συνεχίζουν το… τηλεφωνικό bullying πολιτών, παρά τα μέτρα! (video)

Οι εισπρακτικές εταιρίες συνεχίζουν απτόητες να καλούν τους πολίτες, παρά τις σχετικές δηλώσεις του υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, πως θα πρέπει να σταματήσουν, κατά την περίοδο των μέτρων κατά του κορωνοϊού. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει δικηγόρος στο OPEN TV, μια 83χρονη πελάτισσά της από τη Θεσσαλονίκη συνεχίζει να δέχεται κλήσεις για τα χρέη της, παρά τα έκτακτα μέτρα που έχουν εξαγγελθεί και την απαγόρευση κυκλοφορίας.

Να σημειωθεί ότι η 83χρονη ανήκει στις ευπαθείς ομάδες, όχι μόνο λόγω ηλικίας, αλλά και επειδή, σύμφωνα με την δικηγόρο της, έχει και καρδιολογικά προβλήματα.

Η δικηγόρος ήρθε σε επαφή με το γραφείο και εξήγησε ότι η ηλικιωμένη δεν είναι εξοικειωμένη με τις νέες τεχνολογίες και δεν μπορεί να κάνει κάποιον νέο διακανονισμό μέσω Skype.

Το συγκεκριμένο γραφείο είναι δικηγορικό και, όπως ενημέρωσε, έχει αναλάβει τα δάνεια συγκεκριμένης τράπεζας. Στην νομική εκπρόσωπο της ηλικιωμένης εξήγησαν ότι οι τράπεζες λειτουργούν κανονικά και πως τα μέτρα αφορούν μόνο πολίτες που οι δουλειές ή επιχειρήσεις τους έχουν πληγεί από την πανδημία.

  • Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ