«Φρούριο» το ξενοδοχείο που βρίσκονται σε καραντίνα οι 263 φοιτητές από την Ισπανία

Must Read

Διάφορους τρόπους για να περνούν τον χρόνο τους εφευρίσκουν οι 263 Έλληνες, στην πλειονότητά τους φοιτητές Erasmus, οι οποίοι επέστρεψαν από την Ισπανία το βράδυ της Κυριακής και παραμένουν σε υποχρεωτική καραντίνα στο ξενοδοχείο «Stanley» στο κέντρο της Αθήνας, καθώς 21 από αυτούς διαγνώστηκαν θετικοί στον κορωνοϊό.

Οι φοιτητές προσπαθούν να προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες, αφού απαγορεύεται να βγουν από τα δωμάτιά τους. Πολλοί βγαίνουν στα μπαλκόνια των δωματίων τους για να ανταλλάξουν μερικές κουβέντες με τους συμφοιτητές τους στα διπλανά διαμερίσματα ή βάζουν δυνατά μουσική για να ξεχάσουν για λίγο ότι βρίσκονται σε καθεστώς απομόνωσης!

Δείτε επίσης: Πρόεδρος ΕΦΕΤ: Πάντα να απολυμαίνουμε το χερούλι του καροτσιού για τα ψώνια μας από το supermarket

Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί που βρίσκονται έξω από το ξενοδοχείο όλο το 24ωρο απαγορεύουν την είσοδο σε οποιονδήποτε δεν έχει εργασία, ενώ τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης τηρεί και το προσωπικό ασφαλείας του ξενοδοχείου. «Προλάβαμε μια υγειονομική βόμβα» δήλωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς για την επιχείρηση επαναπατρισμού των 263 Ελλήνων.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΦΟΙΤΗΤΕΣ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΦΟΙΤΗΤΕΣ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This