Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2020

Λένα Μπορμπουδάκη: Η επιπλοκή στον 42χρονο καθηγητή δεν είναι πρωτόγνωρη σε κρούσματα κορωνοϊού (video)

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Ο θάνατος του 42χρονου καθηγητή στην Κρήτη έχει σοκάρει το πανελλήνιο, διότι ο Γερμανός ήταν ένας αθλητικός άνθρωπος χωρίς προβλήματα υγείας. Απάντηση στο ερώτημα γιατί έφυγε ένας νέος άνθρωπος χωρίς υποκείμενο νόσημα δίνει η διοικήτρια της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, Λένα Μπορμπουδάκη. Η κ. Μπορμπουδάκη εξηγεί πως η επιπλοκή που παρουσίασε η υγεία του 42χρονου ασθενή δεν είναι πρωτόγνωρη, καθώς έχει συμβεί και άλλες φορές παγκοσμίως σε περιστατικά με κρούσμα κορωνοϊού.

«Υπήρξε μία επιπλοκή που είναι γνωστή και έχει παρουσιαστεί και σε άλλα περιστατικά με κορωνοϊό παγκοσμίως. Είναι μία επιπλοκή που δυστυχώς επιφέρει θάνατο και από την πρώτη στιγμή ήταν αυτό που φοβόμασταν και δυστυχώς δεν μπορούσε να αποφευχθεί.

Είναι μία επιπλοκή που έχει αναφερθεί σε αρκετά κρούσματα με κορωνοϊό. Δεν ήταν επιπλοκή που συνέβη πρώτη φορά στο νοσοκομείο μας και στον Αντρέα. Είναι κάτι που γνωρίζουν οι λοιμωξιολόγοι», τόνισε  χαρακτηριστικά η διοικήτρια της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, Λένα Μπορμπουδάκη, αναφερόμενη στον 42χρονο που ετάφη στην Κρήτη, ύστερα από συνεννόηση με τους οικείους του που βρίσκονται στη Γερμανία.

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΕΛΛΑΔΑ FM 94.3

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ