Τρίτη, 2 Μαρτίου 2021

Παράδειγμα προς μίμηση! Ζευγάρι φτιάχνει υφασμάτινες μάσκες για τον Δήμο Θέρμης

Μία ιδιαίτερη πρωτοβουλία έλαβε ζευγάρι από τη Θεσσαλονίκη, δείχνοντας εμπράκτως ότι δεν προσφέρουν μόνο οι εταιρείες στήριξη στον αγώνα κατά του κορωνοϊού, αλλά και οι απλοί, ευαισθητοποιημένοι πολίτες.

Με μοναδική αλληλεγγύη και ευαισθησία, ο Πάρις και η Έλενα Παπουτσά, φτιάχνουν και δωρίζουν υφασμάτινες μάσκες στο Δήμο Θέρμης για τους εργαζόμενους, αλλά και για όποιον έχει ανάγκη.

«Είναι ένα δώρο για να ευχαριστήσουμε το δήμο Θέρμης, τον Δήμαρχο κ. Παπαδόπουλο και όλους τους εργαζομένους, γιατί εδώ και 23 χρόνια που κατοικώ στη Θέρμη, όλοι ήταν πάντα κοντά μας» λέει η Έλενα. «Δουλεύω σε ζαχαροπλαστείο, όμως στην Βουλγαρία, όπου μεγάλωσα, τελείωσα τεχνικό λύκειο. Εκεί, έμαθα να ράβω. Αφού μένουμε σπίτι, σκεφτήκαμε με τον Πάρι, να κάνουμε καλά πράγματα» αναφέρει, εξηγώντας πώς γεννήθηκε η ιδέα να ράψουν τις δυσεύρετες, πλέον, μάσκες για εκείνους που εργάζονται έξω, όπως οι δημοτικοί υπάλληλοι.

Δείτε επίσης: Νίκος Χαρδαλιάς: Απαγόρευση της κυκλοφορίας σε παραλίες της Πάτρας και του Βόλου

«Ο γιος μου σπουδάζει με Erasmus στην Πολωνία», συμπληρώνει. «Ψάχνει να αγοράσει, αλλά δεν έχει τρόπο να βρει μάσκα. Δεν υπάρχουν πια. Νιώθω ότι κάνοντας αυτό βοηθώ και το παιδί μου» σημειώνει η Έλενα.

«Στις δύσκολες αυτές μέρες δίνουμε όλοι μας ένα αγώνα για την προστασία του κοινωνικού συνόλου, τόσο σε προσωπικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο. Είναι σημαντικό να νιώθουμε ότι έχουμε τους πολίτες στο πλευρό μας. Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου και εκ μέρους όλων των συμπολιτών μας τον Πάρι και την Έλενα Παπουτσά και εύχομαι η πράξη τους να βρει μιμητές, όχι μόνο στη Θέρμη, αλλά παντού», δήλωσε ο δήμαρχος Θέρμης Θεόδωρος Παπαδόπουλος, ενώ τις μάσκες παρέλαβε ο αντιδήμαρχος κ. Στέργιος Γκιζάρης, ευχαριστώντας τους συμπολίτες του.

ΜΑΣΚΕΣ ΖΕΥΓΑΡΙ

ΦΩΤΟ: voria.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ