Κυριακή, 7 Μαρτίου 2021

Χορηγία 50.000€ στη Μητρόπολη Κίσαμου και Σελίνου από τον Όμιλο Βαρδινογιάννη

Την έμπρακτη στήριξή του στο σημαντικό προνοιακό, φιλανθρωπικό και κοινωνικό έργο της Μητρόπολης Κίσαμου και Σελίνου επέδειξε για μια ακόμα φορά ο Όμιλος Βαρδινογιάννη (MΟΤΟΡ ΟΪΛ ΕΛΛΑΣ, Διυλιστήρια Κορίνθου Α.Ε.), προσφέροντας μια γενναία χορηγία ύψους 50.000 ευρώ.

Ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης κκ. Αμφιλόχιος ευχαρίστησε θερμά τον Βαρδή Βαρδινογιάννη αλλά και τον Γεώργιο Βαρδινογιάννη, τους οποίους είχε ενημερώσει για τις αυξημένες ανάγκες του Ανουσάκειου Ιδρύματος, στο οποίο φιλοξενούνται 100 ευάλωτοι συνάνθρωποί μας ενώ εργάζονται 58 άτομα. Τα αυξημένα μέτρα προστασίας εκτόξευσαν τις δαπάνες, έτσι ο Όμιλος Βαρδινογιάννη που διαχρονικά στηρίζει την μητρόπολη ανταποκρίθηκε άμεσα.

Δείτε επίσης: Πρόστιμο 150 ευρώ σε 19 Αλβανούς που ήθελαν να επαναπατριστούν στην χώρα τους με το ΚΤΕΛ Ιωαννίνων (video)

«Η ευγενής αυτή χειρονομία και χορηγία του Ομίλου Βαρδινογιάννη θα ανακουφίσει τις αυξημένες, επιτακτικές και επείγουσες ανάγκες του Ανουσάκειου Ιδρύματος, το οποίο αυτή την περίοδο έχει τεθεί σε καραντίνα», είπε μεταξύ άλλων ο σεβασμιότατος κκ. Αμφιλόχιος και πρόσθεσε: «Ευγνωμόνως και από καρδιάς ευχαριστούμε τον κ. Βαρδή Ιω. Βαρδινογιάννη, ο οποίος έμπρακτα και αθόρυβα στηρίζει την ταπεινή μας διακονία».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ