Πέμπτη 24/6/2021

«Πήραν ανάσα» τα νοσοκομεία αναφοράς – Μειώνονται τα περιστατικά 

Τα νοσοκομεία αναφοράς μετρούν λιγότερα κρούσματα τις τελευταίες ημέρες καθώς παρατηρείται μείωση των προσερχόμενων ασθενών, υπόπτων ή διαγνωσμένων κρουσμάτων του κορονωϊού.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννάκο, το Σάββατο που είχε εφημερία το ΑΧΕΠΑ, το νοσοκομείο επισκέφθηκε μια γυναίκα με με τα δύο παιδιά της. Την ίδια μέρα στο νοσοκομείο Σωτηρία προσήλθε ένα περιστατικό και και την Κυριακή τρία. Την Παρασκευή στο Παπανικολάου καταγράφηκαν πολύ λιγότερα περιστατικά, ενώ στο Αττικό που εφημερεύει σήμερα δεν έχει προσέλθει μέχρι στιγμής κανένα.

Τα μέτρα περιορισμού και απομόνωσης των πολιτών όπως φαίνεται αποδίδουν, σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, ο οποίος τονίζει ότι είναι επιτακτική ανάγκη, τα μέτρα να συνεχιστούν. Με αυτό τον τρόπο, το υγειονομικό σύστημα δεν θα ξεπεράσει τις αντοχές του που είναι συγκεκριμένες, τονίζει χαρακτηριστικά.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ