Έκκληση του Χρήστου Νικολόπουλου για το «800αρι» στους καλλιτέχνες

Must Read

Έκκληση για το οικονομικό βοήθημα των 800 ευρώ απευθύνει στο κράτος ο Χρήστος Νικολόπουλος, καθώς αρκετοί καλλιτέχνες έχουν εξαιρεθεί από αυτό μέχρι στιγμής: «Είναι κάτι που αφορά το επίδομα που δίνει το κράτος γι’ αυτούς που προέκυψαν να είναι τώρα άνεργοι λόγω του κορωνοϊού. Μέσα σε αυτούς είναι οι μουσικοί, οι τραγουδιστές και άλλοι άνθρωποι που εργάζονται στην εστίαση, δεδομένου ότι οι εμφανίσεις τους είναι σε διαφορετικούς χώρους κάθε φορά. Δεν έχουν μόνιμο δηλαδή εργοδότη, κάθε φορά αλλάζει, και οι συμβάσεις είναι κάθε φορά διαφορετικές» τόνισε ο σπουδαίος Έλληνας μουσικοσυνθέτης μιλώντας στην εκπομπή «Open Ελλάδα».

Δείτε επίσης: «Ύμνοι» και αποθεωτικά σχόλια από Ισπανούς και Al Jazeera για το ελληνικό «θαύμα» κατά της πανδημίας

«Επειδή το διάταγμα αυτό δημιουργήθηκε από την 1η μέχρι την 20ή Μαρτίου, δεν συμπεριλαμβάνονται μέσα στο σύστημα. Νομίζω πως είναι τεχνικό το θέμα και θα μπορούσε να διευθετηθεί. Να μπουν και αυτοί οι άνθρωποι, που περνούν πάρα πολύ δύσκολα. Ξέρετε, στον χώρο μας η κρίση δεν άρχισε τώρα. Άρχισε από το 2008, που έχουμε πια τα διήμερα και τα μονοήμερα ως εργαζόμενοι» συνέχισε ο ίδιος, προσπαθώντας να ακουστεί μέσω εκείνου η φωνή των συναδέλφων του, που πλήττονται αυτή τη δύσκολη περίοδο. Να θυμίσουμε πως ο ίδιος ανήκει στους πολλούς καλλιτέχνες που συνυπέγραψαν τη σχετική επιστολή που εστάλη στην κυβέρνηση πριν από λίγες μέρες και στην οποία ζητείται να συμπεριληφθούν οι εν λόγω εργαζόμενοι στους δικαιούχους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This