ΑΡΧΙΚΗΕΛΛΑΔΑΘοδωρής Κολυδάς: «Έρχονται καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας»

Θοδωρής Κολυδάς: «Έρχονται καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας»

Η Πέμπτη θα είναι μία βροχερή ημέρα

Μπορεί η σημερινή ημέρα να έχει ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις για την καινούργια εβδομάδα, όπως αποκαλύπτει όμως με ανάρτησή του ο Θοδωρής Κολυδάς από τα μέσα της εβδομάδας έρχονται βροχές και καταιγίδες που θα συνοδευτούν και από την πτώση της θερμοκρασίας μεχρι και τρεις βαθμούς.

Η Πέμπτη θα είναι μία βροχερή μέρα δίνοντας «πάσα» στην Παρασκευή που τα φαινόμενα θα επηρεάσουν Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη βορειοδυτική Πελοπόννησο και βαθμιαία θα επεκταθούν στα κεντρικά και τα βόρεια.

Η ανάρτηση του Θοδωρή Κολυδά

«Από τα μέσα της εβδομάδας και μετά προβλέπονται ουσιαστικές βροχές κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια. Ξεκινάνε λίγες βροχές σήμερα και αύριο στα δυτικά και νότια και την Τετάρτη στα ανατολικά ηπειρωτικά, τα νησιά του βορείου Αιγαίου, τις Σποράδες και την Εύβοια. Αρκετές βροχές θα έχουμε την Πέμπτη, ενώ την Παρασκευή τα φαινόμενα θα είναι περισσότερα και θα επηρεάσουν το Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη βορειοδυτική Πελοπόννησο, και βαθμιαία θα επεκταθούν στα κεντρικά και τα βόρεια. Η θερμοκρασία θα πέσει λίγο κατά 2 με 3 βαθμούς ενώ οι άνεμοι δεν θα ξεπερνούν τα 5 με 6 μποφόρ. Καλημέρα και καλή εβδομάδα».

Δείτε επίσης: 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης