Γιατρός της κλινικής «Ταξιάρχαι» που νοσεί από κορωνοϊό, εξέταζε ασθενείς και αρνείται να διακόψει τα εξωτερικά του ιατρεία!

Must Read

Την ώρα που τρεις ασθενείς από την κλινική «Ταξιάρχαι» στο Περιστέρι έχουν χάσει τη ζωή τους και τουλάχιστον άλλοι 37 πάσχοντες και μέλη του προσωπικού έχουν μολυνθεί από τον φονικό ιό, οι αρμόδιες Αρχές έχουν να αντιμετωπίσουν και την εγκληματική συμπεριφορά ενός ασυνείδητου γιατρού.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε την Παρασκευή, μιλώντας στην ΕΡΤ, ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ Παναγιώτης Αρκουμανέας, γιατρός που συνεργαζόταν με την κλινική ως εξωτερικός συνεργάτης αρνείται να διακόψει τα εξωτερικά του ιατρεία παρότι διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό. Όπως ανέφερε ο κ. Αρμουμανέας, ο «γιατρός διαγνώστηκε θετικός, ωστόσο αρνείται να το δεχτεί και θεωρεί ότι μπορεί να συνεχίσει τα εξωτερικά του ιατρεία». Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο εν λόγω γιατρός φέρεται ότι είχε εξετάσει μέχρι χθες περίπου 50 ασθενείς.

Για την απαράδεκτη και ανεύθυνη συμπεριφορά του επιστήμονα, που θέτει σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία, όπως τόνισε ο κ. Αρκουμανέας, έχει ήδη ενημερωθεί η Πολιτική Προστασία, η οποία αναμένεται να πάρει δραστικά μέτρα ή ακόμη και να ζητήσει εισαγγελική παρέμβαση.

Νωρίτερα, αιχμές για την κατάσταση που επικρατούσε στην ιδιωτική κλινική «Ταξιάρχαι» είχε αφήσει κατά την ενημέρωση των εκπροσώπων του Τύπου ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας Σωτήρης Τσιόδρας.

«Είναι σημαντικό σε αυτούς τους χώρους να υπάρξουν όλα τα μέτρα πρόληψης. Προέκυψαν δεδομένα με την τήρηση των κανόνων πρόληψης των λοιμώξεων, τα οποία θα αναφερθούν σε σημείωμα του ΕΟΔΥ. Νοσηλευτικό προσωπικό είχε συμπτώματα λοίμωξης, εξετάστηκε από τον γιατρό και του επετράπη να δουλεύει, ενώ δεν ελέγχθηκε ποτέ για τον κορωνοϊό» αποκάλυψε ο κ. Τσιόδρας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This