Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020

Αποσύρονται δυο αντισηπτικά τζελ χεριών από την αγορά, με εντολή του ΕΟΦ

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Με απόφαση του ΕΟΦ τα αντισηπτικά τζελ χεριών «Total Care» και «ANTY CLEAN» αποσύρονται από την αγορά, καθώς δεν είναι εγκεκριμένα από τον οργανισμό και, ως εκ τούτου, θεωρούνται επικίνδυνα για τη δημόσια υγεία.

«Οι εταιρείες S.D FOOD I.K.E και VASSO VDK TRADING, καθώς και κάθε άλλη εταιρεία που διακινεί το συγκεκριμένο προϊόν, οφείλουν να επικοινωνήσουν άμεσα με τους αποδέκτες του και να το αποσύρουν από την αγορά μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα», ανέφερε σε ανακοίνωσή του την Παρασκευή 08/05 ο ΕΟΦ, για την απαγόρευση διάθεσης του αντισηπτικού τζελ χεριών «Total Care».

Σε ό,τι αφορά, εξάλλου, στο «ANTY CLEAN», το οποίο επίσης αποσύρεται από την αγορά, ο ΕΟΦ ανέφερε «η εταιρεία Αντωνιάδης Στυλιανός οφείλει να επικοινωνήσει άμεσα με τους αποδέκτες του προϊόντος και να το αποσύρει από την αγορά μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα».

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΕΛΛΑΔΑ FM 94.3

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ