Παρασκευή 7/5/2021

Ο πατέρας της Τζίνας Βογιατζή, δεν προσπάθησε να αυτοκτονήσει στο μέρος που έχασε άδικα τη ζωής της η κόρη του

«ΟXI δεν πήγα να αυτοκτονήσω εγώ εκεί που σκοτώθηκε η κόρη μου»

* Το άρθρο είναι διορθωμένο σύμφωνα με τις πολιτικές του Facebook

Μεγάλη ταραχή και αναστάτωση προκάλεσε η διαστρέβλωση της πραγματικότητας στην οικογένεια που ζει το δικό της δράμα, που έχασαν την κόρη τους από ένα τραγικό ατύχημα.

Την Τρίτη (12/05) ο ΑΝΤ1 μετέδωσε πως ο 67χρονος δήλωσε ότι η πτώση του ΙΧ του δεν οφειλόταν σε ατύχημα, αλλά πως προσπάθησε να βάλει ο ίδιος τέλος στη ζωή του, εκεί που είχε σκοτωθεί η 20χρονη κόρη του.

Σε δηλώσεις του στο Oraiokastro24.gr, ο 67χρονος άνδρας ξεκαθάρισε ότι οι πληροφορίες που διέρρευσαν ήταν ψευδείς και λανθασμένες, ενώ έκανε θερμή παράκληση να αφήσουν ήσυχη την οικογένειά του, αλλιώς θα κινηθεί νομικά.

Ο πατέρας της άτυχης Τζίνας Βογιατζή, δήλωσε σχετικά: 

«Όχι, δεν πήγα να αυτοκτονήσω εγώ εχθές εκεί που σκοτώθηκε η κόρη μου. Κάποιοι οι οποίοι θέλουν να χαρακτηρίζονται ρεπόρτερ χωρίς να μπουν στον κόπο να διασταυρώσουν τα στοιχεία, πέφτοντας στην παγίδα της πρωτιάς του άμεσου ρεπορτάζ έκαναν ένα ολέθριο λάθος, χωρίς να αντισταθμίσουν τις τραγικές συνέπειες αυτής τους της πράξης. Διέρρευσαν λανθασμένα στον τύπο, χωρίς να τους δοθεί η σχετική άδεια, ότι ο προσπάθησα να δώσω τέλος στη ζωή μου στο σημείο που σημειώθηκε το τραγικό δυστύχημα της κόρης μου. Παρακαλώ πολύ να αποκατασταθεί η αλήθεια άμεσα αλλιώς θα κινηθώ νομικά. Παρακαλώ να αφήσουν ήσυχη την οικογένεια μου».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ