ΑΡΧΙΚΗΕΛΛΑΔΑΧίος: Επιστροφή πτήσης στην Αθήνα λόγω κακοκαιρίας

Χίος: Επιστροφή πτήσης στην Αθήνα λόγω κακοκαιρίας

Η Aegean ανακοίνωσε ότι η πτήση αναμένεται να ξεκινήσει εκ νέου σύντομα

Αναστάτωση προκλήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 31 Μαρτίου στην πτήση Aegean 276 που αναχώρησε στις 17:10 για Χίο, καθώς οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες ανάγκασαν το αεροσκάφος να επιστρέψει στην Αθήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ChiosIn.gr, η πτήση μετέφερε 42 επιβάτες και η επιστροφή κρίθηκε αναγκαία τόσο λόγω του μικρού διαδρόμου προσγείωσης στο αεροδρόμιο της Χίου όσο και για λόγους ασφάλειας.

Η Aegean ανακοίνωσε ότι η πτήση αναμένεται να ξεκινήσει εκ νέου σύντομα, αυτή τη φορά όμως με λιγότερους επιβάτες, προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή και ασφαλής προσγείωση. Το περιστατικό υπενθυμίζει τη σημασία της προσαρμογής των πτήσεων στις καιρικές συνθήκες, ενώ η αεροπορική εταιρεία διαβεβαιώνει ότι η ασφάλεια των επιβατών παραμένει πρωταρχικό μέλημα.

*Φωτογραφία αρχείου

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak

Διαβάστε επίσης