Το Πρωτοδικείο Πειραιά έριξε… άγκυρα στην πολυτελή θαλαμηγό της οικογένειας Κουτσολιούτσου!

Must Read

Οι οικονομικές περιπέτειες της οικογένειας Κουτσολιούτσου συνεχίζονται! Και αυτό διότι σύμφωνα με πληροφορίες του mononews.gr/ το Πρωτοδικείο Πειραιά δέσμευσε την θαλαμηγό «Phalarope» που ανήκει σε εταιρεία συμφερόντων του Δημήτρη Κουτσολιούτσου

Η δέσμευση ήταν αποτέλεσμα των ασφαλιστικών μέτρων που κατατέθηκε την περασμένη Παρασκευή, με στόχο τη συντηρητική κατάσχεση κάθε κινητής και ακίνητης περιουσίας της οικογένειας Κουτσολιούτσου μέχρι του ποσού των 100 εκατ. ευρώ.

Ο ναυλωτής και η βίλα στις Σπέτσες

Ένα ενδιαφέρον στοιχείο που προκύπτει από την αίτηση ασφαλιστικών που κατέθεσε η διοίκηση της Folli Follie για να πετύχει τη δέσμευση της θαλαμηγού είναι –σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες- πως η θαλαμηγός είχε δηλωθεί ως επαγγελματικό πλοίο αναψυχής! Μεταξύ των προσώπων που φέρονται να ναύλωναν τη θαλαμηγό είναι και ο Holzer Neumann.

Ο τελευταίος, μετέπειτα αντιπρόεδρος της Εταιρείας Dufry εμφανίζεται μέσω εταιρείας τους, να προσημείωσε τη βίλα της οικογένειας Κουτσολιούτσου στις Σπέτσες.

Η θαλαμηγός «Phalarope» αγοράστηκε το 2006 από την εταιρεία «ΦΑΡΑΛΟΠ ΝΕΠΑ», κυριότητας της οικογένειας Κουτσολιούτσου, με δάνειο 4 εκατ. ευρώ από την BNP Paribas.

Είναι ένα πολυτελέστατο γιοτ 32 μέτρων και οι φωτογραφίες το αποδεικνύουν:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This