Πέμπτη, 22 Απρ 2021

Ελληνο-κινεζική συνεργασία με επένδυση στο Βουκουρέστι

Το συγκρότημα γραφείων Floreasca Park στο Βουκουρέστι είναι η νέα από κοινού επένδυση της ελληνικής Zeus Capital και της κινεζικής FOSUN, μέσω της εταιρίας της Resolution Property.

Η κίνηση αυτή αποτελεί μέρος της ευρύτερης επενδυτικής στρατηγικής του ομίλου Zeus, του οποίου το επενδυτικό χαρτοφυλάκιο στην κεντρική και την ανατολική Ευρώπη περιλαμβάνει επενδύσεις σε μεγάλα συγκροτήματα γραφείων και άλλων ακινήτων στη Βουδαπέστη, στη Βαρσοβία, στο Βουκουρέστι και στη Σόφια.

Το νεοαποκτηθέν συγκρότημα, συνολικού εμβαδού 42.000 τ.μ., κατασκευάστηκε το 2013 από την Portland Trust και πληροί τις πλέον σύγχρονες τεχνολογικές προδιαγραφές για το περιβάλλον και τη βιωσιμότητα. Είναι μισθωμένο σε μεγάλες ευρωπαϊκές και διεθνείς εταιρίες, όπως η Oracle, η Allianz, η Kellogg, η Ursus, η BASF και άλλες.

O πρόεδρος του ομίλου Στέλιος Ζαββός υπογράμμισε ότι η ποιότητα του νέου συγκροτήματος γραφείων, οι εξαιρετικές αποδόσεις, η συνεργασία με επίλεκτους διεθνείς επενδυτές σε μια ακόμα επένδυση της Zeus επιβεβαιώνουν τη δυναμική πορεία και την επιτυχή στρατηγική του ομίλου για τις επόμενες προκλήσεις.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ