Τετάρτη 16/6/2021

Δωρεάν παροχές για τους πληγέντες της θεομηνίας στην Εύβοια από τις εταιρείες τηλεφωνίας

Στη διευκόλυνση των κατοίκων της Εύβοιας προχωρούν η Vodafone και η COSMOTE, παρέχοντας δωρεάν υπηρεσίες για το επόμενο διάστημα, ενώ θα αναστείλουν και τη διαδικασία είσπραξης οφειλών και φραγής κλήσεων.

Συγκεκριμένα, οι συνδρομητές της Vodafone, οι οποίοι ζουν στις πληγείσες περιοχές της Εύβοιας, θα έχουν στη διάθεσή τους αυτόματα και δωρεάν για χρήση, από τις 10 έως και τις 14 Αυγούστου, 1.000 λεπτά ομιλίας προς όλους και 10GB. Επίσης, όλοι οι πελάτες σταθερής -ιδιώτες, καθώς και επαγγελματίες ADSL, VDSL- θα έχουν δωρεάν 1.500 λεπτά ομιλίας προς κινητά ή σταθερά Ελλάδας από τις 10 έως και τις 14 Αυγούστου. Επιπλέον, η Vodafone διακόπτει τη διαδικασία είσπραξης οφειλών και φραγής εισερχόμενων και εξερχόμενων κλήσεων για τους κατοίκους των περιοχών του Δήμου Διρφύων – Μεσσαπίων και του Δήμου Χαλκιδέων Ευβοίας που επλήγησαν έως και τις 31 Αυγούστου 2020.

Η COSMOTE προσφέρει δωρεάν 1.000 λεπτά ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα και 10GB για mobile internet σε όλους τους συνδρομητές κινητής -συμβολαίου, καρτοσυμβολαίου και καρτοκινητής, ιδιώτες και επαγγελματίες– με ισχύ έως και τις 08/09/2020.Τα δωρεάν λεπτά ομιλίας και τα GB θα δοθούν σε δύο πακέτα των 500 λεπτών και 5GB, που θα ενεργοποιηθούν αυτόματα στις 10/08 και τις 25/08. Οι δικαιούχοι συνδρομητές θα ενημερωθούν για την ενεργοποίηση των δωρεάν λεπτών ομιλίας και των πακέτων internet μέσω γραπτών μηνυμάτων (sms). Επίσης, και η COSMOTE έχει αναστείλει -έως και τις 10/09/2020– κάθε διαδικασία οριστικής ή προσωρινής φραγής για όλες τις συνδέσεις σταθερής, κινητής και συνδρομητικής τηλεόρασης στις πληγείσες περιοχές.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ