Leasing αυτοκινήτων – Το αυτοκίνητο που θες για όσο το χρειάζεσαι!

Must Read

Η μακροχρόνια μίσθωση ή αλλιώς leasing είναι ένας από τους πιο έξυπνους τρόπους για να εξοικονομήσετε χρήματα ενώ παράλληλα θα οδηγείτε το αυτοκίνητο που επιθυμείτε αλλά δεν τολμάτε να αγοράσετε!

Σε σχέση με την αγορά αυτοκινήτου έχει πολλά θετικά. Πρώτον και κύριο αποφεύγετε τα ετήσια έξοδα της συντήρησης ενός αυτοκινήτου τα οποία ανέρχονται σε ένα αρκετά μεγάλο ποσό.

Επιπλέον με την μίσθωση του αυτοκινήτου, έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε όποιο αυτοκίνητο επιθυμείτε, ακόμα και το τελευταίο μοντέλο από την αγαπημένη σας μάρκα αυτοκινήτου.

Χωρίς να μπείτε στον γολγοθά των δόσεων λοιπόν, μπορείτε να πληρώνετε μόνο όσα χρόνια το χρησιμοποιείτε, χωρίς επιπλέον δεσμεύσεις ή κρυφές χρεώσεις.

Είναι νέα μόδα στην Ελλάδα;

Στην χώρα μας συγκριτικά με άλλες χώρες του εξωτερικού άργησε να έρθει και να εξαπλωθεί αυτή η μόδα. Η κουλτούρα μας ταιριάζει περισσότερο με την αγορά ενός αυτοκινήτου, χωρίς ωστόσο να γνωρίζουμε αν όντως είμαστε σε θέση να το ξεπληρώσουμε.

Λόγω των μοναδικών προνομίων και των μηδενικών δεσμεύσεων που παρέχει, σιγά σιγά αρχίζει να γίνεται μόδα και στην χώρα μας, με πολλούς οδηγούς να το έχουν κάνει κανονικό σύστημα.

Ιδανική «πρόβα» για μελλοντική αγορά

Ακόμα κι αν δεν είστε ακόμα στην οικονομική κατάσταση να δεσμευτείτε απέναντι σε ένα συμβόλαιο που θα σας ζητάει πάγια, ένα ποσό τον μήνα, μπορείτε να επιλέξετε το leasing για να δοκιμάσετε και από την καλή και από την ανάποδη το αυτοκίνητο που σας αρέσει. Και πολύ απλά αν είστε ικανοποιημένοι, το αγοράζετε καινούργιο!

Η εταιρεία Drive Hellas σας παρέχει όλες τις πληροφορίες που αναζητάτε ώστε να λυθεί κάθε σας απορία σχετικά με το leasing αυτοκινήτων. Οι υπηρεσίες της εταιρείας δεν μένουν εκεί, καθώς μπορείτε πολύ εύκολα να νοικιάσετε αυτοκίνητο ή να προβείτε στην ενοικίαση van ή φορτηγού.

Μπείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας Drive SA – Car Rental Company.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This