Μυτιληναίος: Σύμβαση κατασκευής δομών φιλοξενίας ύψους 120.000.000 ευρώ

Η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου είναι μέχρι τις 15 Μαΐου 2021.

Must Read

Σύμβαση ύψους 120.000.000 ευρώ για την κατασκευή και τη συντήρηση των δομών φιλοξενίας μεταναστών στα νησιά Σάμο, Κω και Λέρο υπέγραψε η Μυτιληναίος.

Στον διαγωνισμό του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, ο οποίος έγινε με την κλειστή διαδικασία, είχαν προσκληθεί και οι ΑΚΤΩΡ και ΤΕΡΝΑ.

Η Μυτιληναίος θα κατασκευάσει τις δομές φιλοξενίας μεταναστών στα νησιά Σάμο, Κω και Λέρο, αλλά θα παρέχει και υπηρεσίες συντήρησης εγκαταστάσεων για χρονικό διάστημα 12 μηνών από την παραλαβή τους. Η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του κατασκευαστικού έργου ορίζεται από τη σύμβαση σε μόλις επτά μήνες από την υπογραφή της, δηλαδή μέχρι τις 15 Μαΐου 2021.

Στη Σάμο η δομή θα αναπτυχθεί στη θέση Ζερβού του Δήμου Ανατολικής Σάμου, σε έκταση περίπου 200 στρεμμάτων. Στην Κω η εγκατάσταση θα αναπτυχθεί στην περιοχή Μεσοβούνι, σε έκταση περίπου 67 στρεμμάτων. Η διαμόρφωση της δομής θα αναπτυχθεί και σε όμορη έκταση εντός του Στρατοπέδου Καπετάν Λαζαρή (96 στρέμματα), όπου υφίσταται ήδη κέντρο υποδοχής και ταυτοποίησης. Στη Λέρο η δομή θα αναπτυχθεί στη θέση «Ορμος Λακκί», σε έκταση περίπου 63 στρεμμάτων.

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This