Αμύθητα κέρδη για «επενδυτή» σε βάρος της χώρας! Τι κόλπο έστησε…

Must Read

Μπορεί λεφτά να μην υπάρχουν, μπορεί η οικονομία να καταρρέει, η αγορά να έχει γονατίσει, τα δημόσια έσοδα να έχουν εξαϋλωθεί, φαίνεται όμως ότι υπάρχουν κάποιοι στην κυβέρνηση που στήνουν ωραίες δουλειές παρά την πανδημία. Οι συγκεκριμένοι πάντως θα κάνουν ευτυχισμένα Χριστούγεννα!

Και φυσικά, όπως γινόταν και την εποχή Σημίτη, όσο πιο μεγάλη αρπαχτή κάνουν, τόσο πιο σοβαροί επενδυτές θεωρούνται…

Επειδή μάλιστα όπως κάθε «σοβαρός επενδυτής του εκσυγχρονισμού» που σέβεται τον εαυτό του, ο εν λόγω επιχειρηματίας χρωστάει και της Μιχαλούς, τα έσοδα από το δημόσιο δεν μπήκαν στους λογαριασμούς της εταιρείας που έκανε τη δουλειά, γιατί θα είχαν κατασχεθεί (θα πήγαιναν αυτόματα σε οφειλές εφορίας και Ταμείων), αλλά τιμολογήθηκαν σε άλλες επιχειρήσεις του ίδιου επιχειρηματία!

Η όλη υπόθεση αφορά μία επισκευή, που θα μπορούσε να γίνει επιτόπου. Αντ’ αυτού όμως προτιμήθηκε η πολυδάπανη μεταφορά στις εγκαταστάσεις του επενδυτή, ώστε να γίνει εκεί το έργο. Παρά την πάγια τακτική σε ανάλογες περιπτώσεις η επισκευή να γίνεται στο αυτό σημείο αφού υπάρχει η δυνατότητα.

Με όλα αυτά, το εκτιμώμενο κόστος της επισκευής από τα 4 εκατομμύρια, εκτοξεύτηκε στα 14! 10 εκατομμύρια φέσι δηλαδή για το ελληνικό Δημόσιο, με κόλπο απολύτως νομότυπο, αφού έτσι φρόντισαν να γίνει οι υπηρεσιακοί παράγοντες, αλλά σίγουρα εμπλέκονται και πολιτικοί εγκέφαλοι.

Άλλωστε, το επιτελικό κράτος είναι έτσι στημένο ώστε να μην μπορεί κανένας να κάνει δουλειές χωρίς να έχει το πράσινο φως. Και αντίστοιχα, οι δουλειές θα καθοδηγούνται σε κεντρικό επίπεδο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This