Άνοιξε το e-shop του Jumbo – Τι θα γίνει με τις παραγγελίες και το click away

Must Read

Μετά το «burn out» που υπέστη ενόψει εορτών με τεράστιο όγκο παραγγελιών ενόψει της χριστουγεννιάτικης περιόδου, το e-shop του Jumbo επανήλθε.

Με ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της, η εταιρία αναφέρει ότι δέχεται ξανά παραγγελίες, όμως η υπηρεσία «click away» δεν λειτουργεί γιατί δεν υπάρχουν οι απαραίτητες υποδομές:

«Αγαπητοί φίλου του Jumbo, το ηλεκτρονικό μας κατάστημα αυτή την στιγμή δέχεται παραγγελιές! Tα φυσικά καταστήματα στην Ελλάδα είναι κλειστά και η υπηρεσία click away δεν υφίσταται καθώς δεν υπάρχουν οι ανάλογες υποδομές» αναφέρει στην ανακοίνωσή της.

Οι παραγγελίες, σύμφωνα με την ανακοίνωση, θα εκτελούνται από 18 Δεκεμβρίου, με ημερομηνία παράδοσης 23 Δεκεμβρίου (παράδειγμα).

Η εταιρία που σταμάτησε την λειτουργία του e-shop στις 26 Νοεμβρίου, μετά από 4 μέρες επανήλθε ξανά για πολύ μικρό χρονικό διάστημα, και κατέβασε εκ νέου ρολά μέχρι σήμερα.

Σύμφωνα με την εταιρεία οι παραγγελίες εκτελούνται από 18/12 με παράδοση στις 23 του μήνα σε περίπτωση πληρωμής με κάρτα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This