Δευτέρα 26/7/2021

Optima bank: Σε Αιγάλεω και Παγκράτι νέα καταστήματα

Ολοκλήρωσε επιτυχώς και την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, ύψους 80.139.546 ευρώ

Δύο νέα καταστήματα σε Αιγάλεω και Παγκράτι άνοιξε η Optima bank, επεκτείνοντας σταθερά το δίκτυό της. Παρά τις επιπτώσεις της πανδημίας, η τράπεζα έχει τηρήσει τα αυστηρά χρονοδιαγράμματα που αφορούν το επενδυτικό της πλάνο, φτάνοντας αισίως τα 25 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, ενώ ολοκλήρωσε επιτυχώς την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, ύψους 80.139.546 ευρώ.

Μέχρι σήμερα η Optima bank, που ανήκει στον Ομιλο Βαρδινογιάννη, έχει συγκεντρώσει καταθέσεις που ξεπερνούν τα 750.000.000 ευρώ, ενώ έχει στηρίξει την ελληνική οικονομία με εκταμιεύσεις δανείων που υπερβαίνουν τα 550.000.000 ευρώ.

Το κατάστημα του Αιγάλεω βρίσκεται στη συμβολή των οδών 25ης Μαρτίου & Ιεράς Οδού, ενώ του Παγκρατίου στην οδό Ευτυχίδου. Σύμφωνα με την τράπεζα, ο σχεδιασμός και η λειτουργικότητα των νέων καταστημάτων εκφράζει απόλυτα τη νέα φιλοσοφία της, για παροχή της βέλτιστης τραπεζικής εμπειρίας.

«Ενάντια στις πρωτόγνωρες και δύσκολες στιγμές που ζούμε, η Optima bank συνεχίζει απρόσκοπτα την υλοποίηση του στρατηγικού της σχεδιασμού και την επέκταση του δικτύου καταστημάτων της. Δεν ελπίζουμε απλώς σε ένα καλύτερο μέλλον για όλους, αλλά δουλεύουμε σκληρά γι’ αυτό με συνέπεια και σχέδιο, ώστε να μπορούμε να παρέχουμε όλη την απαραίτητη στήριξη στους ιδιώτες πελάτες μας και τις επιχειρήσεις για την επανεκκίνηση της εθνικής οικονομίας» σχολίασε ο διευθύνων σύμβουλος της Optima bank, Δημήτρης Κυπαρίσσης.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ