Efood: Γιγαντιαία μοτοπορεία συμπαράστασης στο κέντρο της Αθήνας!

Πρωτοφανής η κινητοποίηση και η αλληλεγγύη!

Must Read

Την ώρα που χιλιάδες χρήστες της πλατφόρμας efood της γυρίζουν την πλάτη μετά την παροιμιώδους σκληρότητας απόφαση της εταιρείας να μην ανανέωση συμβάσεις διανομέων, στο κέντρο της Αθήνας έγινε κάτι πραγματικά πρωτόγνωρο…

Μία μοτοπορεία με τα χρώματα της εταιρείας, πραγματικά γέμισε τους κεντρικούς δρόμους, περνώντας μάλιστα και έξω από το ελληνικό κοινοβούλιο.

Να σημειωθεί ότι η οργή που καταγράφεται πανελλαδικά κατά της εταιρείας, εντείνεται έπειτα από την αποκάλυψη των περίεργων διαδρομών της ιδιοκτησίας που καταλήγουν σε οφσόρ εταιρίες.

Efood: Βγήκαν στους δρόμους οι διανομείς (video)

Όπως και να ’χει, το αμείλικτο ερώτημα που απευθύνεται προς τους διευθύνοντες συμβούλους της e-food Παμίνο και Κωνσταντίνο Κυρκίνη είναι ένα: ποιοι είναι πραγματικοί ιδιοκτήτες και χρηματοδότες των oφσόρ αυτών των εταιρειών τις οποίες αποκαλύπτει σήμερα η έρευνα ως εκείνες που ίδρυσαν και χρηματοδοτούσαν την e-food μέχρι την εξαγορά της από τη γερμανική Delivery Hero;

Δείτε χαρακτηριστικό βίντεο από τη μοτοπορεία:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This