COSCO: Βραβεύει τη Contships του Ν. Πατέρα για τη στήριξη της επισκευαστικής ζώνης του Πειραιά

Must Read

Την ψήφο εμπιστοσύνης στη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη του Πειραιά για εργασίες συντήρησης των πλοίων επιβεβαίωσε η Contships Management μέσω σχετικής ανακοίνωσης.

Ενδεικτικά από όταν η Cosco ανέλαβε τη διαχείριση των υποδομών ναυπηγοεπισκευής στον Πειραιά, η Contships Management έχει προχωρήσει σε 23 δεξαμενισμούς containerships της. Η Contships αποτελεί τη μεγαλύτερη παγκοσμίως εταιρεία διαχείρισης containerships κατηγορίας feeder, δηλαδή containerships μεταφορικής ικανότητας 900 έως 1.500 TEUs.

Αναγνωρίζοντας τη διαρκή και έμπρακτη στήριξη της εταιρείας, η COSCO βράβευσε την Contships Management, επικεφαλής της οποίας είναι ο κ. Νικόλας Δ. Πατέρας.

Μάλιστα, ο κ. Νικόλας Δ. Πατέρας, επικεφαλής της Contships και ο κ. Yu Zenggan, Chairman της PPA-Cosco Shipping εξέφρασαν την επιθυμία τους να συνεχιστεί η συγκεκριμένη συνεργασία. Στο πλαίσιο αυτό, ακόμη οκτώ πλοία της Contships αναμένεται να πραγματοποιήσουν drydocking στον Πειραιά στους ερχόμενους 12 μήνες.

Την ίδια ώρα, αξίζει να σημειωθεί ότι έλαβε χώρα γεύμα μεταξύ των δύο εταιρειών, στο οποίο παρέστη και η Α.Ε. κ. Xiao Junzheng, πρέσβης της Κίνας στην Ελλάδα.

*πηγή: naftikachronika.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This