Επιτυχές συνέδριο και «πράσινο» βραβείο για το Ίδρυμα Χατζηγάκη

Στο πλαίσιο της 6ης Διεθνούς Έκθεσης Verde.Tec

Must Read

Το ανοιχτό διαδραστικό συνέδριο του Ιδρύματος Χατζηγάκη με εταίρους μας τον Όμιλο Τ-PRESS, στο πλαίσιο της 6ης Διεθνούς Έκθεσης Verde.Tec, της κορυφαίας έκθεσης για τις τεχνολογίες περιβάλλοντος, η οποία πραγματοποιήθηκε 29 – 30 Μαρτίου, ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

Συζητήσαμε για τις εξελίξεις, τα καίρια ζητήματα και τις αλλαγές, για τις οποίες όλες και όλοι καλούμαστε να προβληματιστούμε, να σκεφτούμε και να δράσουμε.

Εστιάζοντας σε καινοτομίες, επιστημονικές τοποθετήσεις, ιστορίες από το πεδίο δράσης, υγιή πρότυπα και βιώσιμες πρακτικές για το μέλλον.

Συμμετείχαν εκπρόσωποι από πληθώρα κλάδων: επιχειρήσεις, εκπαιδευτικά ιδρύματα, περιβαλλοντικοί οργανισμοί, φορείς, κοινωφελή ιδρύματα κ.ά.

Verde.Tec Greek Green Awards –  Βραβείο για το Πρόγραμμα Παιδεία & Περιβάλλον

To Ίδρυμα Χατζηγάκη τιμήθηκε με βραβείο από τα Greek Green Awards της Έκθεσης Verde.Tec, για το Πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης – Ευαισθητοποίησης Παιδεία & Περιβάλλον, ανάμεσα σε πολλούς αξιέπαινους φορείς, Δήμους και επιχειρήσεις.

Μέσα από αυτήν την βράβευση αναγνωρίζεται η πολύπλευρη συνεισφορά του Ιδρύματος στην περιβαλλοντική εκπαίδευση σε παιδιά προσχολικής – σχολικής ηλικίας (4 έως 12 ετών) καθώς και η δέσμευση του Ιδρύματος για την ενίσχυση της περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης και των πρακτικών βιωσιμότητας για μία νέα γενιά πρεσβευτών κοινωνικής – περιβαλλοντικής αλλαγής, που βρίσκονται μακριά από τα αστικά κέντρα.

Την απονομή έκανε ο πρώην πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης (Ε.Ο.ΑΝ) κ. Δημήτρης Πολιτόπουλος, με τον αντιπρόεδρο του Ενιαίου Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής (Ε.Δ.Σ.Ν.Α) κ. Νίκο Παπαδάκη.

Πρόγραμμα Παιδεία & Περιβάλλον

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This