ΑΡΧΙΚΗΚΟΣΜΟΣΑνήκουστο: 19χρονος στη Γαλλία βίαζε ανήλικες από τα έξι του - Τις απειλούσε με ξυράφι

Ανήκουστο: 19χρονος στη Γαλλία βίαζε ανήλικες από τα έξι του – Τις απειλούσε με ξυράφι

Ξαδέρφες του και συμμαθήτριές του μεταξύ των θυμάτων του

Με κατηγορίες βιασμού και σεξουαλικών επιθέσεων εναντίον επτά ανηλίκων κοριτσιών βρίσκεται αντιμέτωπος ένας 19χρονος στη Γαλλία, η εγκληματική δράση του οποίου ξεκίνησε από τα έξι του χρόνια!

Ειδικότερα, σύμφωνα με το κατηγορητήριο σε βάρος του 19χρονου, η δίκη του οποίου ξεκίνησε σήμερα, Τρίτη 2 Ιουνίου, ενώπιον του δικαστηρίου ανηλίκων στο Μετς, στην ανατολική Γαλλία, ο νεαρός άνδρας βίαζε επανειλημμένα δύο ξαδέρφες του από το 2013 μέχρι το 2019, ενίοτε χρησιμοποιώντας σωματική βία ή απειλώντας τες με μαχαίρι ή ξυράφι.

Τις χτυπούσε και τις απειλούσε με όπλο

Τρεις φίλες του ανέφεραν, επίσης, βίαιες σεξουαλικές πράξεις που διαπράχθηκαν υπό πίεση, συμπεριλαμβανομένων απειλών για δυσφήμισή τους ή δημοσίευση γυμνών φωτογραφιών τους. Οι ίδιες κατήγγειλαν ότι τις απείλησε με όπλο (μαχαίρι ή ξυράφι) και ότι υπέστησαν σωματική βία στην προσπάθειά τους να αντισταθούν.

«Οι πελάτισσες μου περιμένουν απαντήσεις, αναγνώριση τους ως θύματα και μια συγγνώμη από τον κατηγορούμενο», δήλωσε η Σαρλό Κορντεμπάρ, δικηγόρος των δύο ξαδέρφων του κατηγορουμένου, η μία εκ των οποίων «αποκάλυψε τα γεγονότα τον Οκτώβριο του 2022, κατά τη διάρκεια νοσηλείας της σε ψυχιατρική, κλινική έπειτα από απόπειρα αυτοκτονίας που διέπραξε».

Εγκληματίας από… κούνια

Στο νηπιαγωγείο, ο κατηγορούμενος φέρεται να άσκησε βία προς άλλα κορίτσια, καθώς και προς δασκάλους του, ενώ στο δημοτικό υπήρξαν φορές που πήγαινε στο σχολείο με μαχαίρι.

Αποβλήθηκε από δύο δημοτικά σχολεία και αργότερα από τρία γυμνάσια, με τους ειδικούς να πιστεύουν ότι έχει «έλλειψη ενσυναίσθησης», σε συνδυασμό με «άρνηση των θεμελιωδών δικαιωμάτων των άλλων». Η έρευνα, μάλιστα, αποκάλυψε υψηλό επίπεδο «κατανάλωσης» πορνογραφικού υλικού από πλευράς του.

Αντιμέτωπος με ποινή φυλάκισης

Σύμφωνα με τη γαλλική νομοθεσία, στην περίπτωση που ένα παιδί ηλικίας κάτω των 13 ετών διαπράξει κάποιο έγκλημα, δεν υπόκειται σε στέρηση της προσωπικής του ελευθερίας για αυτές τις πράξεις, αλλά μπορεί να τού επιβληθούν αναμορφωτικά μέτρα. Ωστόσο, ο 19χρονος αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης για τα εγκλήματα που διέπραξε μετά την ηλικία των 13 ετών.

Η δίκη του κατηγορούμενου θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών μέχρι την ετυμηγορία που θα εκδοθεί την Παρασκευή, 5 Ιουνίου.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak

Διαβάστε επίσης