«Τσάκωσαν» τον Αφροαμερικανό που χτύπησε γιαγιάκα στο δρόμο – «Μάτωσα και είμαι σοκαρισμένη» λέει η ίδια (video)

Must Read

Τον άνανδρο, ανάλγητο και απαράδεκτο νεαρό Αφροαμερικανό που χτύπησε στα καλά καθούμενα μια ηλικιωμένη σε δρόμο του Mανχάταν κατάφερε να ταυτοποιήσει και να συλλάβει η αστυνομία. 

Όπως έγινε γνωστό, ο 31χρονος Rashid Brimmage είναι παλιός γνώριμος των αρχών, αφού είχε συλληφθεί 103 φορές για σεξουαλική επίθεση και κλοπές, δηλαδή αποτελούσε κινητό κίνδυνο για την κοινωνία καθώς κυκλοφορούσε ελεύθερος! Το βίντεο με το αποτρόπαιο περιστατικό, έκανε τον γύρο του διαδικτύου και ξεσήκωσε παγκόσμια θύελλα αντιδράσεων.

Η 92χρονη γυναίκα που χτυπήθηκε και εγκαταλήφθηκε αβοήθητη στο δρόμο από τον 31χρονο, είναι πρώην δασκάλα και μίλησε στο The Post:

«Νόμισα ότι με χτύπησε κάποιο τούβλο ή κάτι τέλος πάντων στην αριστερή πλευρά του κεφαλιού, έπεσα στο έδαφος και χτύπησα στην αντλία της πυροσβεστικής. Είμαι κυρίως σοκαρισμένη. Το κεφάλι μου πονάει και μάτωσα σοβαρά όταν χτύπησα στην αντλία. Αλλά το πρόβλημα είναι κυρίως ψυχολογικό, τώρα φοβάμαι να βγω στη γειτονιά μου», δήλωσε η 92χρονη Τζεραλντίν που μεταφέρθηκε τελικά στο νοσοκομείο από έναν περαστικό που την εντόπισε αιμόφυρτη στο έδαφος.

https://www.youtube.com/watch?v=y9zoMvWIxhc&feature=emb_title

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This