Έρωτες στα χρόνια του… κρυφτού: Ο Ασάνζ άφησε έγκυο τη δικηγόρο του, όταν τον επισκεπτόταν στην πρεσβεία του Εκουαδόρ!

Must Read

Για τις ρομαντικές στιγμές που πέρασε με τον Τζούλιαν Ασάνζ στην πρεσβεία του Εκουαδόρ και για το… κρυφτούλι που έπαιξαν με τις κάμερες ασφαλείας, προκειμένου να κρατήσουν μυστική την απόκτηση δύο παιδιών, μίλησε η μέχρι πρότινος «μυστική» ερωμένη του ιδρυτή του WikiLeaks.

Η 37χρονη Νοτιοαφρικανή δικηγόρος Στέλλα Μόρις δήλωσε «τυχερή» που γνώρισε τον Ασάνζ, στην προσπάθειά της να αποτρέψει την έκδοσή του στις ΗΠΑ το 2015, λέγοντας πως ήρθαν σταδιακά κοντά ο ένας στον άλλον στη διάρκεια των επισκέψεών της στην πρεσβεία. «Ήρθαμε κοντά, γίναμε φίλοι και βλέπαμε ταινίες μαζί. Μου άρεσε να περνάω χρόνο μαζί του. Ήταν πολύ ρομαντικά», είπε στην εκπομπή «60 minutes».

Όταν έμεινε έγκυος στον Γκάμπριελ, το 2016, ο Ασάνζ ήταν ήδη τέσσερα χρόνια έγκλειστος στην πρεσβεία και υπό τη συνεχή παρακολούθηση Αμερικανών. Παρ’ όλα αυτά, το ζευγάρι κατάφερε να «συλλάβει» και τους δύο γιους του σε δωμάτια της πρεσβείας που δεν είχαν κάμερες ασφαλείας!

«Ο Τζούλιαν είχε ιδιωτικούς χώρους. Το υπνοδωμάτιο και το γραφείο του δεν είχαν κάμερες. Όταν, όμως, έμεινα πρώτη φορά έγκυος, υπήρχαν παντού μικρόφωνα, οπότε έπρεπε να του το γράψω σε χαρτί για να του το ανακοινώσω», εξήγησε η Μόρις, η οποία κατάφερε να κρύψει τις εγκυμοσύνες της από τις Αρχές και τα media φορώντας πολλά ρούχα και παραπονούμενη ότι δήθεν πάχυνε.

Ο ψεύτικος πατέρας και η κλεμμένη πάνα

Εν συνεχεία, για να μπορούν τα παιδιά να επισκέπτονται τον Ασάνζ, σκέφτηκαν να βάλουν τον κοινό φίλο τους, Βρετανό ηθοποιό Στίβεν Χιου, να παριστάνει τον πατέρα τους, για να μην κινήσουν υποψίες. Ο Χιου πήγαινε τακτικά τον Γκάμπριελ και τον Μαξ στην πρεσβεία του Εκουαδόρ, προσέχοντας ώστε οι επισκέψεις τους να μη συμπέσουν χρονικά με εκείνες της Μόρις και υπάρξει συσχετισμός.

Παρ’ όλα αυτά, σύμφωνα με τη Μόρις, η εταιρία ασφαλείας που εργάζονταν για λογαριασμό της CIA στην πρεσβεία είχε λάβει εντολή να κλέψει μια… πάνα του Γκάμπριελ, για να κάνει τεστ DNA και να μάθει ποιος πραγματικά ήταν ο πατέρας του!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This