ΗΠΑ: Δύο επιθέσεις με τρεις νεκρούς και 4 τραυματίες το βράδυ του Σαββάτου (video)

Must Read

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές των ΗΠΑ χθες το βράδυ, έπειτα από δύο αιματηρά περιστατικά με νεκρούς και τραυματίες.

Το πρώτο επεισόδιο σημειώθηκε σε κέντρο διανομής αλυσίδας λιανικής στην πόλη Red Bluff της Καλιφόρνια, όπου δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και ακόμη τέσσερις τραυματίστηκαν όταν άγνωστος άνδρας άνοιξε πυρ.

Σύμφωνα με τον Ρικ Κράμπτρι, αξιωματούχο του δήμου, που ήταν μπροστά στο συμβάν, ένα όχημα έπεσε πάνω σε κτήριο της αλυσίδας Walmart. Στη συνέχεια ο οδηγός βγήκε από το όχημα και άρχισε να πυροβολεί, με ημιαυτόματο όπλο.

«Υπήρχε ένας ένοπλος, ο οποίος έχει τραυματιστεί. Τα τελευταία νέα που άκουσα ήταν πως διακομίζεται σε νοσοκομείο», πρόσθεσε ο Κράμπτρι.

Δεύτερο περιστατικό το ίδιο βράδυ

Το δεύτερο αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε στο Κεντάκι. Συγκεκριμένα, ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του σε επεισόδιο με πυροβολισμούς, αργά χθες το βράδυ, στο Τζέφερσον Σκουέρ Παρκ της Λούιβιλ στο Κεντάκι, σύμφωνα με στοιχεία που ανακοίνωσε η τοπική αστυνομία.

Αξίζει να σημειωθεί, όι το πάρκο αυτό υπήρξε τους τελευταίους τρεις μήνες κέντρο διαδηλώσεων που έλαβαν χώρα για τον θάνατο της Μπριόνα Τέιλορ, μιας μαύρης Αμερικανίδας, από πυρά αστυνομικών της δίωξης ναρκωτικών που εισέβαλαν στο σπίτι της στη Λούιβιλ. Ο δήμαρχος της περιοχής. Γκρεγκ Φίσερ, εξέφρασε τη λύπη του για τα περιστατικά βίας και ανομίας που ξέσπασαν στο πάρκο αυτό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This