Ο Τραμπ επέβαλε… lockdown στο συνέδριο των Ρεπουμπλικάνων!

Must Read

Την ώρα που η πανδημία στη Φλόριντα ολοένα και αναζωπυρώνεται, με δεκάδες χιλιάδες κρούσματα τις τελευταίες ημέρες, ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε την ακύρωση «μεγάλου» εθνικού συνεδρίου του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος.

Ο πρόεδρος επεσήμανε ότι δεν ειναι η κατάλληλη περίοδος για ένα τόσο μεγάλο συμβούλιο, δεδομένης της έξαρσης της πανδημίας στην εν λόγω πολιτεία. Ο Τραμπ τόνισε ότι είναι καθήκον του ως πρόεδρος «να προστατεύσει τους Αμερικανούς», μια δήλωση που σχολιάστηκε έντονα από τους πολιτικούς αντιπάλους του και όχι μόνο.

Μάλιστα, ο Τραμπ δήλωσε, ότι οι αμερικανικές πολιτείες που έχουν χτυπηθεί βαρύτατα από τον κορωνοϊό, ενδέχεται να καθυστερήσουν να επαναλειτουργήσουν τα εκπαιδευτικά ιδρύματά τους «κατά λίγες εβδομάδες», ωστόσο, όπως τόνισε εξαρτάται από τους κυβερνήτες των πολιτειών που είναι εστίες της επιδημίας το χρονικό διάστημα κατά το οποίο θα ανοίξουν και πάλι τα σχολεία.«Οι αποφάσεις τους, όμως, πρέπει να βασίζονται σε δεδομένα» τόνισε.

Μύνηση κατά του Ρον ντε Σάντις από ένωση εκπαιδευτικών

Την ίδια ώρα, στη Φλόριντα μια ένωση εκπαιδευτικών μήνυσε την πολιτεία και τον κυβερνήτη Ρον ντε Σάντις, προκειμένου να μην εκτελεστεί η εντολή του που αφορά το άνοιγμα των σχολείων σε μερικές εβδομάδες. Σημειώνεται, ότι η πολιτεία αυτή δίνει σκληρή μάχη κατά του ιού, καθώς καταγράφηκαν πάνω από 10.000 κρούσματα κατά τις έξι από τις επτά τελευταίες ημέρες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This