Ο κορωνοϊός αναβάλει (ξανά) πολυαναμενόμενες κινηματογραφικές πρεμιέρες

Must Read

Στον «αέρα» εξακολουθεί να βρίσκεται η κινηματογραφική βιομηχανία, με τους τελευταίους μήνες να συνθέτουν το παζλ της αβεβαιότητας, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Η μία μετά την άλλη οι πρεμιέρες των πολυαναμενόμενων κινηματογραφικών ταινιών αναβάλονται.

Οι κινηματογραφικές αίθουσες παραμένουν, σε όλον τον κόσμο, κλειστές, ενώ δεν υπάρχει καμία ένδειξη για το πότε θα είναι σε θέση να υποδεχτούν το ευρύ κοινό.

Την ίδια ώρα, οι μεγάλες εταιρείες κινηματογραφικών παραγωγών, ανακοινώνουν μεταθέσεις στο μέλλον της εμφάνισης ταινιών.

Τελευταίο θύμα, το σίκουελ του «Spider-Man: Far From Home». Το αρχικό πλάνο σύμφωνα με τη Sony, ήταν η πρεμιέρα να γίνει στις 16 Ιουλίου 2021, στη συνέχεια τη μετέθεσε για 5 Νοεμβρίου του 2021 και τώρα η καινούργια ημερομηνία είναι 17 Δεκεμβρίου 2021.

Πλέον, στον προγραμματισμό εμφάνισης στις αίθουσες, το σίκουελ πήρε τη θέση της ταινίας «Avatar 2», η οποία μετατέθηκε για τις 16 Δεκεμβρίου του 2022.

Στο ίδιο μοτίβο κινήθηκε και η Marvel Cinematic Universe. Η εμφάνιση του «Black Widow» επαναπρογραμματίστηκε για 6 Νοεμβρίου 2020, αυτή της ταινίας «The Eternals» για 12 Φεβρουαρίου 2021 ενώ το «Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings» θα προβληθεί στις 7 Μαΐου 2021. Ως εκ τούτου, το «Thor: Love and Thunder» πάει στις 11 Φεβρουαρίου 2022 και το «Doctor Strange in the Multiverse of Madness» στις 25 Μαρτίου 2022.

Το σίκουελ, τέλος, της ταινίας «Spider-Man: Into the Spider-Verse» της Sony Pictures Animation είναι προγραμματισμένογια τις 7 Οκτωβρίου 2022.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This