Δευτέρα 17/5/2021

Σκάνδαλο Επστάιν: Ο Μπίλ Κλίντον και ο πρίγκιπας Άντριου ανάμεσα στους καλεσμένους στη βίλα των οργίων!

Νέες αποκαλύψεις φέρνει στο «φως» της δημοσιότητας η κατάθεση μίας εκ των αμέτρητων κοριτσιών που συμμετείχαν στα όργια που διοργάνωνε η «μαντάμ» του ζάμπλουτου Επστάιν, Γκισλέιν Μάξγουελ.

Όπως προκύπτει από τις καταθέσεις, το ζευγάρι χρησιμοποιούσε το ιδιωτικό νησί που ήταν στο όνομα του Επστάιν, στην Καραϊβική, για να διοργανώνει τα όργια με 15χρονα κορίτσια, στα οποία συμμετείχαν και οι δύο.

Οι νέες αποκαλύψεις προέρχονται από δεκάδες έγγραφα που σχετίζονταν με αγωγή συκοφαντικής δυσφήμησης που είχε κατατεθεί σε βάρος της Μάξγουελ το 2015 και που το δικαστήριο, μετά τη σύλληψή της, διέταξε την αποσφράγισή τους.

Σε αυτά περιέχεται κατάθεση της Βιρτζίνια Τζιούφρι από το 2011, στην οποία αναφέρει ότι στην πρώτη της συνάντηση με τη Μάξγουελ, όταν ήταν ακόμα 15 ετών, η «μαντάμ» την έγδυσε και της ζήτησε να γλείψει τις θηλές του Επστάιν. Στη συνέχεια γδύθηκε και η ίδια και άρχισε να θωπεύει την Τζιούφρι, διατάσσοντάς την παράλληλα να κάνει στοματικό σεξ στον Επστάιν.

Στο πλαίσιο της κατάθεσης, η κοπέλα αποκαλύπτει ότι στο ιδιωτικό νησί του Αμερικανού παιδόφιλου στην Καραϊβική γινόταν ένα «συνεχές» πάρτι οργίων με τη συμμετοχή ανήλικων κοριτσιών. Σε μια περίπτωση, μάλιστα, η Τζιούφρι αναφέρεται ότι είχε προσκληθεί μια ομάδα 15χρονων μοντέλων από τη Ρωσία και την Τσεχία, προκειμένου να ικανοποιήσει τα φετίχ του αρρωστημένου διδύμου, αλλά και των προσκεκλημένων του, μεταξύ αυτών ο πρίγκιπας Αντριου και ο δικηγόρος Αλαν Ντερεσόβιτς.

«Εχω μια θολή ανάμνηση αυτών των κοριτσιών» απάντησε χαρακτηριστικά η Τζιούφρι όταν της ζητήθηκε να κατονομάσει τα κορίτσια με τα οποία φέρεται ότι έκανε σεξ και η ίδια η Γκισλέιν. «Υπήρχαν ξανθές, μελαχρινές, κοκκινομάλλες. Ολες ωραία κορίτσια. Θα έλεγα ότι οι ηλικίες τους ήταν από 15 έως 21 ετών» πρόσθεσε, ενώ υποστήριξε ότι είδε με τα μάτια της τη Μάξγουελ να κάνει σεξ με ανήλικες.

Στην παρέα ήταν και ο Μπιλ Κλίντον, όμως η Τζιούφρι δεν αναφέρει αν συμμετείχε
στα όργια. Μεταξύ των αποσφραγισθέντων εγγράφων είναι και κάποια e-mails που είχαν ανταλλάξει οι δύο συνεργάτες, αφότου έγινε γνωστό ότι είχε κατατεθεί αγωγή συκοφαντικής δυσφήμησης σε βάρος της Μάξγουελ, στα οποία ο Επστάιν τής λέει ότι δεν έκανε τίποτα κακό και τη συμβουλεύει να αρχίσει να συμπεριφέρεται σαν αθώα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ