Κοίτασμα στη Μαύρη θάλασσα: Ένα μεγάλο φιάσκο του Ερντογάν

Must Read

Ήδη διεθνή Ινστιτούτα όπως το Eurasia, αποκαθηλώνουν την «μεγάλη αποκάλυψη» του Ερντογάν για την δήθεν ανακάλυψη του μεγαλύτερου κοιτάσματος φυσικού αερίου στη Μαύρη Θάλασσα. Κατάφερε όμως να δημιουργήσει ένα παγκόσμιο άλλο, διότι οι Δυτικοί δημοσιογράφοι εξακολουθούν να τον παίρνουν στα σοβαρά.

Η πομφόλυγα Ερντογάν λοιπόν εκτός από τον προφανή στόχο για να στηρίξει την καταρρέουσα λίρα, το θαύμα κράτησε μόλις δύο μέρες σήμερα ξανακαταρρέει, έγκειται και στον χρόνο υποτιθέμενης εκμετάλλευσης του κοιτάσματος: Το 2023!

100 χρόνια από την υπογραφή της συνθήκης της Λωζάνης δηλαδή. Το αιώνιο άγχος του Ερντογάν, να αποδείξει ότι είναι μεγαλύτερη προσωπικότητα από τον Κεμάλ. Φυσικά, αυτή η κόντρα δεν αφορά την πολιτισμένη ανθρωπότητα, καθώς το μόνο που θα αφήσουν και οι δύο πίσω τους στην παγκόσμια ιστορία, είναι σφαγές, καπηλεία και γενοκτονίες.

Φυσικά, σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα κάνεις γεώτρηση μόνο για να βρεις αρτεσιανό για πότισμα. Και όχι φυσικό αέριο ώστε μάλιστα να το εκμεταλλευτείς. Επιπλέον, η τοποθεσία του περιβόητου κοιτάσματος, βρίσκεται μεταξύ χωρών που ήδη έχουν επάρκεια φυσικού αερίου, από την Ρωσία. Η οποία δεν διστάζει να ρίξει τις τιμές στο ναδίρ ώστε να αποθαρρύνει επίδοξους ανταγωνιστές τύπου Ερντογάν.

Κοινώς η ανακοίνωση του Ερντογάν ισοδυναμεί με πώληση ψυγείων σε Εσκιμώους. Μία τρύπα στο νερό. Κυριολεκτικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This