Πέμπτη 17/6/2021

Η Apple ετοιμάζει το πρώτο κατάστημα που θα επιπλέει!

Η Apple είναι μία από τις εταιρείες που παρά την οικονομική κρίση που αντιμετωπίζει ο κορονοϊός συνεχίζει να ακμάζει. Ήδη το τελευταίο εξάμηνο η αξία μίας μετοχής Apple έχει σχεδόν διπλασιαστεί από τα περίπου 270 δολάρια στα 500 δολάρια. Στα πλαίσια αυτής της δυναμικής η Αpple ετοιμάζει νέες καινοτόμες κινήσεις δεν περιορίζονται απλά στα software και hardware της.

Η νέα μεγάλη καινοτομία της Apple λοιπόν δεν είναι ένα νέο κινητό ή υπολογιστής αλλά το ίδιο το κατάστημα που θα τα πουλάει. Πιο συγκεκριμένα στην Σιγκαπούρη, στη περιοχή που βρίσκεται το λιμάνι της πόλης ο αμερικανικός τεχνολογικός κολοσσός ετοιμάζεται να ανοίξει ένα κατάστημα κάπως διαφορετικό από τα υπόλοιπα. Η διαφορά είναι πως αυτό το κατάστημα… θα επιπλέει! Ναι καλά ακούσατε, η Apple ετοιμάζεται να ανοίξει το πρώτο πλωτό κατάστημα στο κόσμο.

Το Νέο Apple Store θα επιπλέει πάνω στην μαρίνα «Apple Marina Bay Sands» και είναι το τρίτο κατάστημα Apple της πόλης κράτους της Νοτιοανατολικής Ασίας. Αρχιτεκτονικά αρκετοί το έχουν παρομοιάσει με διαστημόπλοιο καθώς πέρα από την εμφάνιση η σφαιρική του αρχιτεκτονική και το γεγονός πως είναι πλωτό οδηγεί την σκέψη ενός περαστικού σε σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Σε όλα αυτά προστίθεται ο εντυπωσιακός εξωτερικός φωτισμός του, ο οποίος τις βραδινές ώρες κάνει την μαρίνα να λάμπει.

Photo Credits: MacRumors.com

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ