Η Apple ετοιμάζει το πρώτο κατάστημα που θα επιπλέει!

Must Read

Η Apple είναι μία από τις εταιρείες που παρά την οικονομική κρίση που αντιμετωπίζει ο κορονοϊός συνεχίζει να ακμάζει. Ήδη το τελευταίο εξάμηνο η αξία μίας μετοχής Apple έχει σχεδόν διπλασιαστεί από τα περίπου 270 δολάρια στα 500 δολάρια. Στα πλαίσια αυτής της δυναμικής η Αpple ετοιμάζει νέες καινοτόμες κινήσεις δεν περιορίζονται απλά στα software και hardware της.

Η νέα μεγάλη καινοτομία της Apple λοιπόν δεν είναι ένα νέο κινητό ή υπολογιστής αλλά το ίδιο το κατάστημα που θα τα πουλάει. Πιο συγκεκριμένα στην Σιγκαπούρη, στη περιοχή που βρίσκεται το λιμάνι της πόλης ο αμερικανικός τεχνολογικός κολοσσός ετοιμάζεται να ανοίξει ένα κατάστημα κάπως διαφορετικό από τα υπόλοιπα. Η διαφορά είναι πως αυτό το κατάστημα… θα επιπλέει! Ναι καλά ακούσατε, η Apple ετοιμάζεται να ανοίξει το πρώτο πλωτό κατάστημα στο κόσμο.

Το Νέο Apple Store θα επιπλέει πάνω στην μαρίνα «Apple Marina Bay Sands» και είναι το τρίτο κατάστημα Apple της πόλης κράτους της Νοτιοανατολικής Ασίας. Αρχιτεκτονικά αρκετοί το έχουν παρομοιάσει με διαστημόπλοιο καθώς πέρα από την εμφάνιση η σφαιρική του αρχιτεκτονική και το γεγονός πως είναι πλωτό οδηγεί την σκέψη ενός περαστικού σε σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Σε όλα αυτά προστίθεται ο εντυπωσιακός εξωτερικός φωτισμός του, ο οποίος τις βραδινές ώρες κάνει την μαρίνα να λάμπει.

Photo Credits: MacRumors.com

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This