Η Walmart μπαίνει γερά στην διεκδίκηση του TikTok!

Must Read

Την επιθυμία της να εισέλθει στον κλάδο της τεχνολογίας υποδηλώνει η απόφαση της Walmart να συμπράξει με την Microsoft, σε μια από κοινού προσπάθειά τους να εξαγοράσουν την TikTok.

Η διάσημη αλυσίδα σούπερ μάρκετ και μεγαλύτερο δίκτυο καταστημάτων λιανικής πώλησης στον κόσμο, επιθυμεί ως φαίνεται, να προσεγγίσει καταναλωτές νεαρότερων ηλικιών, κάτι που, λογικά, θα μπορέσει να επιτύχει μέσω της εξαιρετικά δημοφιλούς κινέζικης εφαρμογής.

Εξάλλου, ο διευθύνων σύμβουλος της Walmart, Νταγκ Μακ Μίλον, έχει υποστηρίξει σε ανύποπτο χρόνο πως θα ήθελε να εισχωρήσει στην ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Μέχρις στιγμής, η Walmart έχει αποκτήσει μερίδιο στην ισραηλινή εταιρεία παραγωγής βίντεο Eko, η οποία έχει αναπτύξει προϊόντα όπως διαδραστικούς καταλόγους παιχνιδιών.

Απόπειρα να ανταγωνισθεί το Netflix

Ωστόσο, άλλες ανάλογες κινήσεις της Walmart έχουν στεφθεί με αποτυχία, όπως, για παράδειγμα, η μάταια απόπειρά της να ανταγωνισθεί συνδρομητικές υπηρεσίες όπως το Netflix και το Hulu με την Vudu, την οποία, τελικά, αποφάσισε να… ξεφορτωθεί!

Από την πλευρά της, η Microsoft ήδη βρίσκεται σε συζητήσεις εδώ και εβδομάδες για να αγοράσει τις επιχειρήσεις του TikTok στις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία.

Άλλες εταιρείες έχουν επίσης εμφανισθεί ως πιθανοί υποψήφιοι αγοραστές, όπως η Oracle και το Twitter, χωρίς να είναι σαφές σε ποιο βαθμό έχουν προχωρήσει αυτές οι συζητήσεις, με τη Microsoft να είναι η μόνη εταιρεία που επιβεβαιώνει τις συνομιλίες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This