Τετάρτη 23/6/2021

Επίθεση κατά των τουρκικών θέσεων εξαπέλυσε ο συριακός στρατός

Φαίνεται ότι η τουρκική προπαγάνδα με τη μεταφορά αρμάτων μάχης από το μέτωπο της Συρίας στον Έβρο, δεν βγήκε σε καλό στους τούρκους. Από τις πρώτες πρωινές ώρες ο συριακός στρατός έχει εξαπολύσει σφοδρή επίθεση κατά των ισλαμιστών τρομοκρατών που υποστηρίζονται επισήμως από τις τουρκικές δυνάμεις, στο Ιντλίμπ της Συρίας.

Εικόνα από τους σημερινούς βομβαρδισμούς του συριακού στρατού κατά των τουρκικών δυνάμεων και των τρομοκρατών

Να σημειωθεί ότι όπως είχαμε αποκαλύψει, οι ισλαμιστές τρομοκράτες τους οποίους ο Ερντογάν βάφτιζέ μαχητές της ελευθερίας αλλά αποδείχτηκε ότι ήταν δολοφόνοι του ισλαμικού κράτους, έκαναν κοινά γυμνάσια με τον τουρκικό στρατό ο οποίος είχε ακροβολιστεί σε αρκετές θέσεις στην συγκεκριμένη επαρχία της Συρίας.

Το τραγικό είναι ότι η Χίλαρι Κλίντον ενδυνάμωνε αυτή την προπαγάνδα του Ερτογάν και όλα τα δυτικά μέσα τα πρώτα χρόνια της τουρκικής εισβολής στην Συρία, προσπαθούσα να παρουσιάσουν την κατάσταση ως δημοκρατική εξέγερση κατά του Άσαντ. Έπειτα ήρθαν τα ατράνταχτα ντοκουμέντα της ισλαμικής θηριωδίας κατά του συριακού λαού αλλά και οι επίσημες πλέον τοποθετήσεις αμερικανών αξιωματούχων που συνέδεαν την δράση του ισλαμικού κράτους με την επίσημη Τουρκία.

Τούρκοι εκπαιδεύουν τους τρομοκράτες στο Ιντλίμπ

Σε κάθε περίπτωση η κινητικότητα του συριακού στρατού αποδεικνύει ότι η Τουρκία είναι κυριολεκτικά ανύπαρκτη στρατιωτικά. Διότι ο στρατός της Συρίας είναι ένας στρατός που μάχεται εδώ και εννέα χρόνια απέναντι σε διάφορα μέτωπα, με έναν εχθρό ο οποίος δεν είχε κανέναν ενδοιασμό να δολοφονήσει Γυναίκες και παιδιά, να τρομοκρατήσει σε κάθε επίπεδο, να διαβρώσει κάθε λειτουργία του συριακού κράτους.

Και όμως στέκεται νικηφόρα απέναντι στην τουρκική εισβολή, στην δήθεν πανίσχυρη πολεμική μηχανή της Τουρκίας, η οποία ενώ είναι «καλογυαλισμένη» δεν τολμά να έρθεις ευθεία αντιπαράθεση με τον συριακό στρατό.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ