Τουρκικό υπ. Ενέργειας: «Το Oruc Reis γύρισε στην Αττάλεια για συντήρηση και θα συνεχίσει τις σεισμικές έρευνες»

Must Read

Το Υπουργείο Ενέργειας και Φυσικών Πόρων της Τουρκίας ανακοίνωσε το βράδυ της Κυριακής ότι το Oruç Reis,το οποίο επέστρεψε στην Αττάλεια, θα συνεχίσει τις δραστηριότητές του, μόλις ολοκληρωθεί η μηνιαία προγραμματισμένη συντήρηση, η αντικατάσταση προσωπικού και οι προετοιμασίες. Βέβαια, δεν αναφέρει το που θα συνεχίσει έρευνες, αφήνοντας τεχνηέντως ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα!

Στη δήλωση, η οποία αναφέρει ότι συλλέχθηκαν 3.525 χιλιόμετρα σεισμικών δεδομένων χάρη στο Oruç Reis, σημειώνεται ότι το πλοίο επέστρεψε στο λιμάνι για μηνιαία συντήρηση ρουτίνας και ότι οι σεισμικές έρευνες θα συνεχιστούν μετά την ολοκλήρωση των απαραίτητων διαδικασιών.

«Το Σεισμικό Ερευνητικό Πλοίο Oruç Reis ξεκίνησε σεισμικές δραστηριότητες εξερεύνησης και έρευνας στη θέση Demre-1 στη Μεσόγειο στις 10 Αυγούστου. Το Oruç Reis έχει πραγματοποιήσει 3525 χιλιόμετρα σεισμικής συλλογής δεδομένων στην περιοχή μέχρι στιγμής. Το πλοίο επιστρέφει στο λιμάνι για αλλαγή προσωπικού και επόμενες προετοιμασίες αποστολής. Η επιστροφή στο λιμάνι για μηνιαία προμήθεια και συντήρηση είναι μια δραστηριότητα ρουτίνας που πραγματοποιείται πάντα. Το πλοίο θα συνεχίσει τις σεισμικές δραστηριότητες εξερεύνησης και έρευνας μετά τις εργασίες προμήθειας και συντήρησης.

Από την άλλη πλευρά, οι δραστηριότητες εξερεύνησης και γεώτρησης που βασίζονται στο διεθνές δίκαιο στη Μεσόγειο συνεχίζονται χωρίς διακοπή. Το γεωτρητικό πλοίο Yavuz εξακολουθεί να βρίσκεται στο τεμάχιο Seljuk-1, το σεισμικό ερευνητικό πλοίο Barbaros Hayrettin Pasha συνεχίζει επίσης τις δραστηριότητές του στην Ανατολική Μεσόγειο».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This