Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2020

Ηχηρό μήνυμα Πούτιν σε Ερντογάν – σκοτείνιασε ο ουρανός στο Ιντλίμπ

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, αυτή τη στιγμή η ρωσική πολεμική αεροπορία έχει σηκώσει 7 μαχητικά αεροσκάφη τα οποία σαρώνουν τον ουρανό της Συρίας στην περιοχή του Ιντλίμπ, με κατεύθυνση μάλιστα στα Σύρο – τουρκικά σύνορα! Την ίδια στιγμή σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, το συριακό πυροβολικό εξαπολύει νέες επιθέσεις στο Ιντλίμπ! Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι μιλάμε για νέα συντονισμένη επιχείρηση Ρωσίας – Συρίας κατά στόχων ισλαμιστών που σχετίζονται με την Τουρκία.

Φωτογραφίες από τις κινητοποιήσεις γύρω από το τουρκικό στρατιωτικό σημείο ελέγχου στο Ιντλίμπ που προηγήθηκαν της έναρξης των πρώτων επιθέσεων

Αυτή η κίνηση της Ρωσίας έρχεται σε συνέχεια των προχθεσινών βομβαρδισμών κατά ισλαμιστών ανταρτών που πολεμούν στο πλευρό των τούρκων, οι οποίοι έγιναν από ρωσικά βομβαρδιστικά. Την ίδια στιγμή, το πυροβολικό της Συρίας σάρωνε το παρατηρητήριο του τουρκικού στρατού στο Ιντλίμπ. Ίδια γεγονότα με μεγαλύτερη ένταση έχουμε αυτή τη στιγμή στη Συρία. Προφανώς στα ρωσικά μαχητικά έχουν σηκωθεί για να αποτρέψουν οποιαδήποτε επίθεση κατά θέσεων του συριακού πυροβολικού.

Ρωσική επίθεση κατά ισλαμιστών στο Ιντλίμπ παρά την παρουσία τουρκικών στρατευμάτων (video)

Οι συντονισμένες αυτές επιθέσεις ξεκίνησαν αμέσως μετά την άκαρπη συνάντηση ρώσων και τούρκων στρατιωτικών σε ανώτατο επίπεδο, όπου οι ρώσοι έθεσαν ευθέως θέμα αποχώρησης των τουρκικών δυνάμεων από την Συρία. Οι τούρκοι αρνήθηκαν, με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν οι συντονισμένοι βομβαρδισμοί ρώσων και Σύριων, και να ακολουθήσει επίθεση Κούρδων μαχητών κατά τουρκικών στόχων.
Όπως δείχνουν τα πράγματα, αυτές οι επιθέσεις θα συνεχιστούν μέχρι η Τουρκία να αποσύρει τα στρατεύματα της από την Συρία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]