Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2020

Ανιψιός του Πάμπλο Εσκομπάρ ανακάλυψε 15.000.000 ευρώ καταχωνιασμένα σε τοίχο του διαμερίσματός του, χάρη σε ένα… όραμα!

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Ένα «μικρό» μέρος της… αμύθητης περιουσίας του Πάμπλο Εσκομπάρ ισχυρίζεται ότι βρήκε κρυμμένο σε τοίχο σπιτιού του Κολομβιανού βαρόνου ναρκωτικών, ένας ανιψιός του.

Ο Νίκολας Εσκομπάρ δήλωσε στα κολομβιανά media ότι ένα «όραμα» τον ενέπνευσε να αναζητήσει τα χρήματα στους τοίχους του διαμερίσματος που ανήκε στο θείο του και στο οποίο ζει ο ίδιος εδώ και πέντε χρόνια, στην πόλη Μεδεγίν. Ψάχνοντας, ανακάλυψε μια σακούλα με χαρτονομίσματα αξίας 15.000.000 ευρώ, ωστόσο, όπως λέει τα περισσότερα έχουν σαπίσει και δε μπορούν να χρησιμοποιηθούν.

Στο ίδιο σημείο βρήκε ακόμη μια γραφομηχανή, δορυφορικά τηλέφωνα, μια χρυσή πένα, μια κάμερα κι ένα φιλμ που δεν έχει εμφανίσει ακόμα.

Ο αρχηγός του καρτέλ της Μεδεγίν λέγεται πως ήταν ο 7ος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο στο απόγειο της «καριέρας» του, με καθαρή περιουσία που άγγιζε τα 25.000.000 ευρώ, καθώς ήλεγχε το 80% της κοκαΐνης που εισάγονταν στις ΗΠΑ. Μέρος του πλούτου του το χρησιμοποίησε για να τροφοδοτεί το απαιτητικό lifestyle του μετά την απόδρασή του από τη φυλακή το 1992 και μέχρι το θάνατό του το 1993.

Φήμες για τα κρυμμένα εκατομμύριά του κυκλοφορούν στη Μεδεγίν από τη δολοφονία του μέχρι και σήμερα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]