Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2020

Λουκέτο σε εστιατόριο του Salt Bae στη Βοστώνη, μετά από βροχή καταγγελιών για μη τήρηση των μέτρων κατά της πανδημίας

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Προβλήματα με το νόμο και στη Βοστώνη για τον «πολύ» Salt Bae, όπου μπήκε λουκέτο σε εστιατόριο του, λόγω μη τήρησης των μέτρων κατά της πανδημίας του νέου κορωνοϊού.

Μετά από σχετικές καταγγελίες που έφτασαν σωρηδόν στο τηλεφωνικό κέντρο της αρμόδιας υπηρεσίας, οι Αρχές της πόλης επισκέφθηκαν το εκεί εστιατόριό του, όπου διαπίστωσαν «ιδίοις όμμασι» ότι δεν τηρείται σχεδόν κανένα από τα μέτρα για την αποφυγή εξάπλωσης του νέου κορωνοϊού: οι σερβιτόροι δεν φορούσαν μάσκες, οι αποστάσεις μεταξύ των πολιτών ήταν πολύ κοντινές, ενώ διαπιστώθηκε και ότι οι περισσότερες έξοδοι κινδύνου του καταστήματος είχαν κλειστεί!

Όπως αναμενόταν, οι Αρχές διέταξαν το κλείσιμο του καταστήματος μέχρι νεωτέρας, ενώ ανέστειλαν επ’ αόριστον την άδειά του να χορηγεί αλκοολούχα ποτά.

Φυσικά, ο Τούρκος σεφ που φημίζεται για τον τρόπο με τον οποίο αλατίζει το κρέας «το φυσάει και δεν κρυώνει», καθώς το πλήγμα είναι μεγάλο για τη φήμη του. Χώρια που, πλέον το λόγο έχει η Δικαιοσύνη…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ