Βίντεο των Αρμενίων δείχνει άτακτη υποχώρηση Αζέρων στρατιωτών

Must Read

Ενώ εδώ και λίγη ώρα τα διεθνή μέσα μιλούν για μεγάλη αναζωπύρωση των συγκρούσεων στο Αρτσάχ, βίντεο που κυκλοφόρησαν πηγές των Αρμενίων, δείχνει Αζέρους στρατιώτες να υποχωρούν από το πεδίο της μάχης, πιθανόν μαζί με ισλαμιστές.

Στην αρχή του βίντεο φαίνεται σφοδρός βομβαρδισμός οχυρωματικών θέσεων των Αζέρων και στη συνέχεια οι στρατιώτες εγκαταλείπουν άρματα και οχήματα και τρέχουν πανικόβλητοι μακριά από το πεδίο της μάχης.

Τρία μαχητικά του Αζερμπαϊτζάν μέσα σε 20 λεπτά κατέρριψε η Αρμενία

Νωρίτερα σήμερα σήμερα έγινε γνωστό πως η αεράμυνα των αρμενίων έχει καταρρίψει τουλάχιστον τρία αεροσκάφη το τελευταίο εικοσιτετράωρο. Το υπουργείο άμυνας του Αζερμπαϊτζάν διέψευσε αυτόν τον ισχυρισμό, όμως είναι δεδομένο ότι το Αζερμπαϊτζάν προβαίνει σε κατά συρροήν διασπορά ψευδών ειδήσεων, όπως το βίντεο και η εικόνα που έδωσε στην δημοσιότητα με νεκρούς Ταλιμπάν, τους οποίους βάφτισε Αρμένιους!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This