Ο Ερντογάν έφτιαξε «μαύρη λίστα» με δημοσιογράφους

Must Read

Ντροπή σε όσους τον στήριξαν απέναντι στην εφημερίδα «δημοκρατία»… Οι τρομερές καταγγελίες Τουρκοκυπρίων δημοσιογράφων ότι έχουν μπει σε «μαύρη λίστα», θα έπρεπε να κάνει πολλούς στην Ελλάδα να ντρέπονται.

Κυρίως κάποιους κυβερνητικούς που είχαν το θράσος να υποστηρίξουν την κίνηση του Ταγίπ Ερντογάν να κάνει μήνυση στην ελληνική εφημερίδα «δημοκρατία». Μιλάμε για μια χώρα, που ο Τύπος και οποιαδήποτε αντίθετη φωνή, ή όποια φωνή δεν αρέσει στον σουλτάνο, φιμώνεται… στην καλύτερη περίπτωση, για ψύλλου πήδημα.

Αρθρογράφος της τουρκοκυπριακής εφημερίδας Afrika καταγγέλελι ότι κρατήθηκε μια ημέρα στο αεροδρόμιο Σμύρνης για «διεξαγωγή δράσεων κατά της Τουρκίας» και μετέπειτα οι Αρχές τον απέλασαν στο Λονδίνο, από όπου είχε μεταβεί στην Τουρκία.

Ο Οζάι Χουσείν Κουρτντερέ θέλησε να πάει σε κηδεία μαζί με την οικογένειά του και μόλις προσγειώθηκε στη Σμύρνη, ενώ οι δικοί του πέρασαν τον έλεγχο, ο ίδιος όχι. «Υπάρχει δικαστική απόφαση που δεν επιτρέπει να μπεις στην χώρα… Αν έχεις παράπονο, στη χώρα που θα πας, πήγαινε με αυτό το χαρτί στην τουρκική πρεσβεία και αυτοί θα σου πούνε αυτά που πρέπει», του είπε Αστυνομικός.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This