Δευτέρα, 19 Απρίλιος 2021

Ο Ερντογάν έφτιαξε «μαύρη λίστα» με δημοσιογράφους

Ντροπή σε όσους τον στήριξαν απέναντι στην εφημερίδα «δημοκρατία»… Οι τρομερές καταγγελίες Τουρκοκυπρίων δημοσιογράφων ότι έχουν μπει σε «μαύρη λίστα», θα έπρεπε να κάνει πολλούς στην Ελλάδα να ντρέπονται.

Κυρίως κάποιους κυβερνητικούς που είχαν το θράσος να υποστηρίξουν την κίνηση του Ταγίπ Ερντογάν να κάνει μήνυση στην ελληνική εφημερίδα «δημοκρατία». Μιλάμε για μια χώρα, που ο Τύπος και οποιαδήποτε αντίθετη φωνή, ή όποια φωνή δεν αρέσει στον σουλτάνο, φιμώνεται… στην καλύτερη περίπτωση, για ψύλλου πήδημα.

Αρθρογράφος της τουρκοκυπριακής εφημερίδας Afrika καταγγέλελι ότι κρατήθηκε μια ημέρα στο αεροδρόμιο Σμύρνης για «διεξαγωγή δράσεων κατά της Τουρκίας» και μετέπειτα οι Αρχές τον απέλασαν στο Λονδίνο, από όπου είχε μεταβεί στην Τουρκία.

Ο Οζάι Χουσείν Κουρτντερέ θέλησε να πάει σε κηδεία μαζί με την οικογένειά του και μόλις προσγειώθηκε στη Σμύρνη, ενώ οι δικοί του πέρασαν τον έλεγχο, ο ίδιος όχι. «Υπάρχει δικαστική απόφαση που δεν επιτρέπει να μπεις στην χώρα… Αν έχεις παράπονο, στη χώρα που θα πας, πήγαινε με αυτό το χαρτί στην τουρκική πρεσβεία και αυτοί θα σου πούνε αυτά που πρέπει», του είπε Αστυνομικός.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ