Ισραηλινά πλήγματα στη Λωρίδα της Γάζας και τη νότια Συρία

Εντοπισμός υπόγειας δομής της Χαμάς

Must Read

Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε έπληξε «υπόγεια υποδομή» της Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας, σε αντίποινα για την εκτόξευση ρουκέτας από τον θύλακα.

«Μαχητικά αεροσκάφη και ένα επιθετικό ελικόπτερο έπληξαν υπόγεια υποδομή που ανήκε στην τρομοκρατική οργάνωση Χαμάς στο νότιο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας», ανέφερε το ισραηλινό επιτελείο.

Ρουκέτα εκτοξεύθηκε προς το Ισραήλ περίπου δύο ώρες αφότου ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε πως εντόπισε υπόγεια στοά, που πέρναγε κάτω από τα σύνορα και έφθανε από την παλαιστινιακή περιοχή στην επικράτειά του.

Ισραηλινό πλήγμα στη νότια Συρία

Ισραηλινό πυραυλικό πλήγμα σημειώθηκε στην επαρχία Κουνέιτρα της νότιας Συρίας, μετέδωσαν κρατικά ΜΜΕ. Ο πύραυλος έπληξε σχολείο σε χωριό στο βόρειο τμήμα της επαρχίας, μετέδωσε το συριακό πρακτορείο ειδήσεων SANA, χωρίς να υπεισέλθει σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Η μη κυβερνητική οργάνωση Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων αναφέρθηκε επίσης σε πυραυλικό πλήγμα στην περιοχή, σημειώνοντας ότι «πιθανόν» ευθύνονταν οι ένοπλες δυνάμεις του Ισραήλ.

Κατ’ αυτήν, στόχος ήταν βάση φιλοϊρανών παραστρατιωτικών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This